evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ljubezen ne sme biti razlog za to

6. 6. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
ljubezen
Da tvoja ljubezenska zgodba ne bo postala španska nadaljevanka, polna drame, si zapomni zgoraj naštete stvari, za kaj vse ljubezen ne sme biti nikoli izgovor.

Ko si z nekom v zvezi, te po nekem času na tej osebi začnejo motiti stvari, ki te prej niso motile. Razmisli o tem, da nas največkrat na nekom motijo stvari, ki jih delamo sami narobe oziroma nismo zadovoljni sami s seboj, za vse svoje težave pa krivimo druge. Zapomni si, da moramo najprej ljubiti sebe, da potem lahko ljubimo tudi druge.

STRADANJE

Če imaš občutek, da si predebela in bi rada za fanta shujšala, to ne naredi zanj, temveč za svoje zdravje. Če se odločiš izgubiti težo, nikar ne stradaj ali pa zavračaj hrane, temveč spremeni način prehranjevanja in jej zdrave stvari ter se ukvarjaj s športom. Ko je situacija obratna in fant nenadoma od tebe želi, da shujšaš, ti pa si s seboj čisto zadovoljna, je to znak, da fant zate ni primeren. Spoznal te je takšno, kot si, zdaj pa od tebe zahteva, da izgubiš težo. Nikoli ne skušaj spremeniti svojega telesa za koga drugega. Tvoje telo je preveč pomembno, da bi trpelo za pomanjkanjem hrane. Fant, ki te bo vreden, te bo imel rad tudi s kakšnim kilogramom preveč.

SPREMINJANJE

Ne pozabi na svoje prijatelje, ko boš spoznala ljubezen svojega življenja, in ne nehaj se ukvarjati s svojim najljubšim športom, misleč, da te bo imel zaradi tega rajši, ker boš imela več časa zanj. Spreminjanje in ukinjanje aktivnosti, ki si jih imela rada, preden si ga spoznala, bi te na dolgi rok samo onesrečilo. Prav tako pa ne poskušaj spremeniti njega. Je takšen, kot je. To sprejmi ali pa ne bodi več z njim. Če gre za malenkosti in rad zamuja, ga na to lahko opozoriš in tudi sam bo to prej ali slej želel odpraviti. Če si želiš, da se oblači tako, kot boš želela ti, in njemu ta slog ne ugaja, pa prav daleč ne bosta prišla.

POSESIVNOST IN LJUBOSUMNOST 

Posesivnost in ljubosumnost gresta druga z drugo z roko v roki. Si želiš, da bi se fant družil samo s teboj, in te moti, da se vsake toliko dobi tudi s prijatelji? Te moti, ko se v družbi pogovarja s puncami? Če si na vprašanja odgovorila z da, imamo resen problem. To, da sta postala par, še ne pomeni, da je tvoja last. Svoboda je vedno dobrodošla, in več ima človek omejitev, večjo željo ima narediti tisto, kar mu je prepovedano. Če mu zaupaš, nimaš vzroka za ljubosumje, ravno zaupanje pa je ključ do trdne zveze. Posesivnosti se skušaj čim prej znebiti. Tudi če te moti, da se dobi s prijatelji, mu tega ne povej in bodi raje vesela za vse trenutke, ko si vzame čas samo zate. Zapomni si, da ga tvoji ljubosumnost in posesivnost veliko bolj odbijata, kot pa privlačita.

prejšnji članek
Ta nastop Ariane in Miley si moraš ogledati
Obsedena!
Ta nastop Ariane in Miley si moraš ogledati
naslednji članek
Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu
Moj life
Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu
Preberite tudi