evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Moj life
 

3 resnice o fantih

16. 12. 2016; 05.00
Avtor: K.M.
large
Nekatere stvari preprosto držijo.

Fantje so čustveno manj zreli od deklet.

»'Znanstveno je dokazano, da se žensko telo razvije hitreje kot moško,« razmišlja Andrew, prijatelj našega modela, in dodaja, da se mu zdi, da so punce res nekoliko bolj odrasle od fantov pri istih letih. Po mnenju psihologov pa je tako, ker fantov ne spodbujamo, da bi bili povezani s svojimi čustvi tako močno, kot se to počne pri dekletih. In to je tudi eden glavnih razlogov, da ne razumejo svojih čustev in čustev drugih.

Če ti fant nagaja, si mu gotovo všeč!

Biti nagajiv, včasih celo nekoliko nesramen, je fantov način osvajanja. Pozornost, fant si želi tvojo pozornost! S tem ko pristopi kot »pravi fant«, se zavaruje pred zavrnitvijo. Na srečo ni pri vseh tipih tako. Tisti, ki so že zgradili svojo samozavest, so bolj odprti in jih ni sram, če jih boš zavrnila.

Fantje so veseli čestitke za rojstni dan, prav tako jih razveseli razglednica s potovanja. 

Če ne veš, kaj bi počela, se brž sprehodi do najbližje trafike, izberi lepo razglednico z mestom, v katerem si (pa kaj, če si doma, pa kaj, če tudi on živi v istem mestu), in napiši nekaj lepega. Pri tem ne pozabi na slovnico in pravopis, saj boš, če kartico iz nabiralnika vzamejo njegovi starši, naredila nanje zelo dober vtis. Tako v Sloveniji kot na drugi strani Atlantika se fantom dobro zdi, če v nabiralniku odkrijejo lepo sporočilce.

prejšnji članek
Si facebook zasledovalka?
Moj life
Si facebook zasledovalka?
naslednji članek
Top modni kosi za v šolo
Lepotičenje
Top modni kosi za v šolo
Preberite tudi