benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Temu se v zvezi raje izogni!

7. 6. 2017; 08.45
Avtor: Š. K.
maryland-teen
Tokrat ti razkrivamo, kaj je tisto, kar gre fantom resnično na živce ter katerih tem ne marajo in se jim raje izognejo. Če boš že začela stavek s katero od naslednjih trditev, pa pazi, da ne boš zanetila kakšnega prepira po nepotrebnem.

Moj bivši je vedno rekel …
Nikoli ne začni stavka s tem in ga ne spominjaj na to, kako je bil tvoj bivši fant drugačen od njega. Fantje se namreč neradi pogovarjajo o preteklosti in ljubezenskih zvezah, ki so minile.

Ali misliš, da sem predebela?
Če mu postaviš takšno vprašanje, si ga spravila v skrajno neprijetno situacijo. Če ti bo povedal po resnici in ti bo rekel, da se mu zdiš nekoliko preveč okrogla, z njim ne boš govorila štirinajst dni, če pa ti bo rekel, da se mu ne zdiš, mu tako ali tako ne boš verjela. Preden mu zastaviš takšno vprašanje, raje vprašaj samo sebe, kakšen odgovor zares pričakuješ.

Zakaj si tako slabe volje? Povej mi!
Če je slabe volje, ti bo prej ali slej povedal, kaj mu leži na duši, nikar ga z dodatnimi vprašanji ne muči še ti. Morda je imel slab dan v šoli, pa se želi samo nekoliko sprostiti. Zato upoštevaj njegove želje in mu pusti, da ti bo povedal takrat, ko bo pripravljen.

Prav nič nimam za obleči!
Stavek, ki ga fantje verjetno ne bodo nikoli razumeli! Kako lahko pri polni omari oblačil sploh rečeš kaj takega? Da nimaš kaj za obleči? Lepo te prosim! Če bi njega poslala, naj brska po tvoji omari, bi zagotovo našel vsaj kakšnih sto različnih kombinacij!

Nikoli me ne poslušaš!
To pa res ne drži! Ni res, da te nikoli ne posluša. Samo kdaj pa kdaj so njegove misli kje drugje, kot pri tvojem nerganju. Zato se ne prepiraj zaradi malenkosti, ampak ga poskusi razumeti.

prejšnji članek
Je moja največja ljubezen lahko bratov prijatelj?
Moj life
Je moja največja ljubezen lahko bratov prijatelj?
naslednji članek
Perrie Edwards je objavila čustveno fotografijo
Obsedena!
Perrie Edwards je objavila čustveno fotografijo
Preberite tudi