sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Petki bodo zopet namenjeni dobri hrani

11. 3. 2017; 01.20
Avtor: K.M.
sladica

foto: Odprta kuhna

24. marca se pričenja že 5. sezona zdaj že tradicionalne Odprte kuhne.

V petek, 24. marca, bo v svojo že peto sezono vstopila Odprta kuhna. Najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas bo letos gostovala v Ljubljani, Celju, Kopru in Novi Gorici. 

Koncept najbolj priljubljene kulinarične tržnice pri nas ostaja enak – raznolikost, izvirnost, svežina in kakovost v jedeh z vseh koncev Slovenije in iz svetovnih kuhinj.. Lani je na 40 dogodkih projekta sodelovalo kar 75 različnih ponudnikov, letos se obeta še kakšen več. ''Zadnjih nekaj mesecev smo preživeli v intenzivnih dogovorih s ponudniki in z veseljem lahko povem, da nam bo uspelo na Odprte kuhne letos pripeljati nove kulinarične zgodbe, nove chefe in nove restavracije. Mislim, da smo mejo za mednarodno kulinariko že dosegli, zato smo letos še več poudarka dali sodelovanju s ponudniki iz različnih slovenskih regij,'' je opisal direktor Lior Kochavy, a opozoril, da ekipa Odprte kuhne kljub temu nima namena v neskončnost širiti nabora ponudnikov, temveč največ dela vlaga v vzdrževanje ravni kakovosti, ki jo želijo nuditi obiskovalcem. ''Od tega ne odstopamo in kot kulinarična tržnica se od drugih, podobnih projektov razlikujemo prav v tem, da ulično hrano za Odprto kuhno snujejo tudi v nekaterih najboljših slovenskih restavracijah, kot sta Hiša Franko in JB Restavracija,'' je poudaril Lior Kochavy.

Ekipa Odprte kuhne z Valterjem Kramarjem in Ano Roš, Hiša Franko. foto: Odprta kuhna

foto: Odprta kuhna

Kulinarična karavana Odprte kuhne bo Mestno tržnico Celje, Carpacciov trg in Taverno v Kopru ter Bevkov trg v Novi Gorici obiskala vsak mesec enkrat, izjema sta le julij in avgust. ''Takrat bo tudi naš urnik bolj počitniški in se bomo na Odprti kuhni družili le ob petkih v Ljubljani,'' pravi Alma Kochavy. Sicer pa se bo Pogačarjev trg v gurmansko-družabno središče Slovenije prelevil vsak petek marca, aprila, maja in oktobra med 10. in 21. uro, od junija do septembra pa med 10. in 22. uro.

prejšnji članek
S koncem serije Vampirski dnevniki tudi konec razmerja
Obsedena!
S koncem serije Vampirski dnevniki tudi konec razmerja
naslednji članek
Pokaži mu, da ti je všeč!
Moj life
Pokaži mu, da ti je všeč!
Preberite tudi