Sestavine:
20 g arašidov,
70 g moke,
40 g masla,
ščep soli,
ščep sode bikarbone,
1 jajce in
20 g brezovega sladkorja.
Priprava:
1. V skledo stresemo moko, sodo bikarbono in na drobno narezano maslo. Vse sestavine z mešalnikom premešamo, da dobimo kompaktno mešanico. Dodamo sladkor, arašide in jajce. Vse skupaj dobro premešamo, da nastane gladko testo.
2. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Na pekač položimo peki papir. Iz razvaljanega testa z rokami izdelamo okrogle oblike in jih položimo na peki papir. Po vrhu dodamo koščke preostalih arašidov. Piškote pečemo v pečici 10 minut, da se zlato rjavo obarvajo.
3. Pečene piškote vzamemo iz pečice in jih postrežemo ohlajene. Zraven lahko ponudimo topel napitek.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.