podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Veliki horoskop - 3. DEL

6. 3. 2017; 11.00
Avtor: Š. K.
horoskop

Premislite, preden se podajate v večje investicije.

Če si rojena v znamenju tehtnice, škorpijona ali strelca, te v tem letu čaka - tole!

TEHTNICA


LJUBEZEN: Podpora planetov lanskega leta se bo umaknila. Ljubezenski odnos, ki ima začetek v preteklem letu, se bo v tem letu razvijal. Samskim pa se obeta veliko simpatij in kratkotrajnih zaljubljenosti, manj pa je verjetnosti za resnejši ljubezenski odnos.
ŠOLA: Želje in cilji bodo zelo veliki, vendar tehtnice ne pozabite, da se noben cilj ne doseže sam, temveč je treba delati, se učiti. V odnosu z učitelji lahko pride do težave, ker boš pretirano samozavestna.
PRIJATELJI: Vaša družba, ljudje, s katerimi se zabavaš, ki razmišljajo tako kot ti, bodo najsvetlejša točka leta. Zabav in druženja namreč ne bo zmanjkalo. Dobro pa bi bilo odkriti, ali je med njimi kdo, s katerim bi se lahko tudi resno pogovorila.
DRUŽINA: Odnosi s starši bodo težavnejši, ničesar resnega, le njihova pričakovanja se ti bodo zdela previsoka in prezahtevna. Bodi hvaležna, da si deležna podpore staršev, vendar ne pusti, da bi ti njihove ambicije ohromile zadovoljstvo nad lastnimi rezultati.

ŠKORPIJON


LJUBEZEN: Če ste ob koncu leta škorpijoni začeli lep ljubezenski odnos, se bo ta v tem letu razvijal. Seveda bodo hitri planeti, med katerimi je tudi Venera, samskim omogočali nove simpatije, vendar so brez prave podpore počasnih planetov manjše možnosti, da bi se te iskrice v tem letu spremenile v resnejši ljubezenski odnos.
ŠOLA: Na področju izobraževanja škorpijoni ne boste imeli dodatne podpore planetov, toda odpadle bodo ovire preteklih dveh let, kar v veliki meri pomeni, da je vse odvisno od vas, vašega dela in prilagodljivosti.
PRIJATELJI: S svojo karizmatično naravo ste škorpijoni pogosto središče prijateljskega kroga, nekdo, ki organizira in druge napaja z energijo. Tudi v tem letu ne bo drugače. Bistvenih novih prijateljskih vezi ni videti. Obstoječe pa bodo, tako kot do zdaj, imele pomembno mesto v tvojem življenju.
DRUŽINA: V tem letu ni videti večjih sporov in težav v odnosu s starši, vendar tudi zelo velike bližine in podpore ne. Čustveno boste škorpijoni namreč precej oddaljeni od njih, saj bo vaša pozornost usmerjena v odkrivanje sebe.

STRELEC


LJUBEZEN: V letošnjem letu boste strelci postali bolj samozavestni in odprti. Ta nova kvaliteta vas bo naredila tudi bolj privlačne in vam odprla poti v srca nasprotnega spola. Zaradi tega so letos večje možnosti za srečo v ljubezni, lahko z obstoječo ljubljeno osebo, možnosti pa so tudi za novo ljubezensko zgodbo.
ŠOLA: Delavnost, natančnost in načrtovanje so kvalitete, s pomočjo katerih boš letos v šoli žela uspehe. Poleg tega pa ti bo vpliv zvezd prinesel naklonjenost učiteljev. Zelo dobro se boš počutila tudi med sošolci, zato lahko pomagaš kateremu z inštrukcijami.
PRIJATELJI: Pozitivni vpliv te bo na splošno naredil bolj zanimive za soljudi. To bo nenadoma v tvojo bližino pripeljalo nove osebe, ki se bodo želele družiti s teboj. Pomembno je, da te to ne naredi samovšečne in vzvišene v odnosu do dosedanjih prijateljev.
DRUŽINA: Starši bodo zadovoljni s tvojo novo ambicioznostjo v šoli in njenimi rezultati (dobre ocene). Malo nezadovoljstva bodo pokazali z novo, bolj jasno držo glede tega, katere svoboščine si želiš. Težko jim bo šlo v račun, da si želiš iti zvečer ven na zabavo.

prejšnji članek
Tole so slastne maske za obraz!
Moj life
Tole so slastne maske za obraz!
naslednji članek
Kako se je lepota spreminjala v zadnjih stotih letih?
Lepotičenje
Kako se je lepota spreminjala v zadnjih stotih letih?
Preberite tudi