nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Popoln petkov večer

1. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
kendall
Kaj boš počela jutri?

Še en petkov večer. Dan je nekoliko daljši, končno je konec pouka za ta teden, naloge nimaš ali pa bo počakala do nedelje, v soboto lahko spiš, do kadar želiš. Skoraj popolno. Vseeno pa si želiš ta petek preživeti nekoliko drugače. Seznam je obširen, mi smo zate zbrali po dve možnosti za vsako situacijo.

Sama
Čeprav si samska ali pa čeprav tvoji prijatelji in fant v petek zvečer nimajo časa zate, to še ne pomeni, da moraš ležati pred televizorjem in jesti sladoled (tudi to je ena od možnosti, samo naj se ne zgodi prevečkrat). Petkov večer mora biti tvoj večer, zato si ga organiziraj zase.
a) Če boš ostala doma, naredi nekaj produktivnega. Nekaj, kar si že dolgo želela. Morda je tvoja omara potrebna temeljite prenove. Zloži vse ven, preglej, imej lastno modno revijo in vse skupaj lično pospravi nazaj. Lahko pa storiš še korak naprej in začneš s temeljito prenovo sobe.


b) Zakaj se ne bi zabave udeležila sama? Povabljena si bila, in če tvoja družba nima časa, še ne pomeni, da ga tudi ti ne smeš imeti. Zato se uredi in pojdi spoznavat nove ljudi. Tvoj krog poznanstev naj se začne širiti čim prej, mogoče ti bodo kdaj še pomagali.
Prijatelji
Zabave z dobrimi prijatelji so najboljše in najbolj iskrene. Tisto pristno prijateljstvo in sproščeni odnosi pripomorejo k najboljšemu vzdušju. Zato naj bodo skupne zabave najbolj izvirne. Ne pozabi: če se zabavaš s prijatelji, se zabavaš s prijatelji, to ne pomeni, da se na zabavi porazgubite in si vsi najdete novo družbo.
a) Nikoli ni napačen čas za kostume oziroma za tematsko zabavo. Pozabi na Havaje, saj so venčki okoli vratu iz mode. Bodite izvirni, poiščite skupno zanimanje in navdušite. Če bo zabava doma, poskrbite tudi za primerno okrasitev in pripomočke. Tudi kolačke lahko spečete v duhu tematike.


b) Petkovo zabavo lahko zamenjate za nekoliko drugačno druženje. Pojdite na bazen in pozneje na pico. To, da si dovolj stara za zabave, še ne pomeni, da moraš iti na vsako. Za prijatelje lahko najdeš čas tudi v drugačni obliki, ta pa je lahko na koncu še bolj zabavna.
Fant
Druženje s fantom mora biti popolnoma drugačno kot s prijatelji, saj je v večini primerov tudi sam del te družbe. Čas s teboj želi preživeti le s teboj, zato ga nikar ne vozi na zabave ali pa domov ne vabi še drugih. Petkov večer naj bo vajin.
a) Razmišljaš o tem, kako bi mu pripravila popoln zmenek v domačem okolju? Pozabi na romantično večerjo, film in druge romantične stvari. Tega si želimo dekleta. Čeprav ti fant kaj takega večkrat pripravi, si včasih želi tudi česa drugačnega. Zato tokrat uživajta v stvareh, ki zanimajo njega. Če obožuje nogomet, bi lahko tokrat gledala večerno tekmo. Vmes mu zastavi kakšno vprašanje, boš videla, s kako zavzetostjo ti bo odgovarjal. Še ena možnost pa so videoigre. Vendar pazi, da ne boš na koncu sama bolj navdušena kot on.


b) Dobrodelnost je pomembna in verjemi, da ni nujno tudi draga. Zakaj ne bi za tokratni petek izbrala kakšnega dobrodelnega dogodka? Morda predstavo, pri kateri gre denar od prodanih vstopnic v dobrodelne namene? Ali pa če odneseta tiste še zelo lepe igrače, ki jih nihče več ne uporablja in so zapečatene v kartonasti škatli, v bolnišnico ali pa h kaki družini, ki si igrač ne more privoščiti? Tako bosta večer preživela skupaj, počela bosta nekaj drugega in hkrati bosta naredila zelo pozitivno stvar.

prejšnji članek
Modni stil Zayna Malika
Obsedena!
Modni stil Zayna Malika
naslednji članek
3 načini, s katerimi se znebiš fanta
3 načini, s katerimi se znebiš fanta
Preberite tudi