nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Osvoji njegovo srce

30. 6. 2017; 10.00
Avtor: Š. K.
risani film2_ThinkstockPhotos-134486201 (1)
Znebi se strahu in mu končno povej, kaj se dogaja v tvojem srcu!

Znebi se strahu
Ko pomisliš, da bi mu povedala, da ti je všeč, te zagrabi močan strah in tisoč misli, kot so: kaj če me zavrne, kaj če se bom osmešila … Ne glede na to, kaj ti šviga skozi misli, se zavedaj ene stvari: več kot reči ne ti ne more. Če se izogiba, pobegne ali ne odpiše, pa bodi prepričana, da ni pravi zate. Lahko se pa tudi začne čudovito razmerje. Tudi fante je strah zavrnitve in tudi oni si včasih ne upajo povedati dekletu, da jim je všeč.

Greš z mano na pijačo?
Če mu nočeš direktno povedati, da ti je všeč, ali o tem nisi še popolnoma prepričana, je najbolje, da ga povabiš na zmenek. Vprašaj ga, ali bi šel s teboj na pijačo, v kino ali na sprehod, in če reče ja, je pol poti že opravljene. Potem mu samo še pokaži, da te zanima.

Kompliment


Sama veš, kako dobro se počutiš, ko ti nekdo pove, da si videti čudovito, in fantje se tudi počutijo dobro, če jih nekdo pohvali. Lahko pohvališ majico, ki jo nosi, ali pa projekt, pri katerem je sodeloval, ali mu poveš, da je na košarkarski tekmi lepo preigral nasprotnika. In ob tem se ne pozabi nasmehniti. S tem boš pokazala zanimanje zanj, saj boš pohvalila stvar, za katero misli, da je nihče ni opazil, in ga hkrati opogumila, da te povabi ven, ali pa bosta vsaj načela pogovor, v katerem ga lahko še bolj očaraš. Vendar pazi, da s komplimenti ne boš pretiravala, ker bi ga to lahko odbilo!

Nasmeh
Kako se počutiš, ko se ti nekdo nasmehne ali ko se s svojo prijateljico smejita kakemu neprijetnemu dogodku? Zelo dobro, kajne? Zato mu poglej v oči in mu pokloni svoj najočarljivejši nasmešek, in če se ti nasmehne nazaj, je čas, da stopiš do njega in začneš pogovor.

Potrebuješ pomoč?


Fantje dekletom radi pomagajo in vedo, da brez njih pač ne morejo. Torej, če ni ravno tvoj sošolec in če blesti pri matematiki, ga prosi za pomoč. Čeprav vsi v tvojem razredu vedo, da si matematični genij, se vsaj pretvarjaj, da ti ta snov res ne gre in da ti lahko priskoči na pomoč. Če bo rekel ja, je pol poti že opravljene, in ko bosta skupaj, ga izzivaj, da če pišeš test pet (itak ga boš), da ga pelješ na sladoled.

prejšnji članek
Zvezdniški slog: pokaži noge!
Obsedena!
Zvezdniški slog: pokaži noge!
naslednji članek
Kako pokazati fantu, da ti je všeč?
Moj life
Kako pokazati fantu, da ti je všeč?
Preberite tudi