sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako pokazati fantu, da ti je všeč?

30. 6. 2017; 08.00
Avtor: Š. K.
bbf5_ThinkstockPhotos-186213710
Že veš, kako mu lahko pokažeš, da je osvojil tvoje srce?

Povej mu, da ti je všeč – prvič
Povabi ga na sprehod, da bosta sama in okrog vaju ne bo tvojih ali njegovih prijateljev, ki bi ti vzeli ves pogum pred tvojo izpovedjo. Pogovarjajta se najprej o splošnih stvareh, toliko da se boš popolnoma sprostila, in če boš spet postala živčna v trenutku, ko mu boš hotela povedati, globoko vdihni in si reci: »Kar bo, pa bo, poskusila sem, če bo rekel ne, me pri postelji že čaka čokolada in prijateljica na drugi strani telefona.« In potem preprosto izključi možgane in reci: »Všeč si mi!« Ali pa mu reci, da mu moraš nekaj povedati, in mu razkrij svoja čustva.

Povej mu, da ti je všeč – drugič


Torej sta sama in rada bi mu povedala, da ti je všeč, v živo, vendar se preveč bojiš, da boš zavrnjena, sporočila pa mu nočeš poslati. Kaj lahko torej narediš? Če sta prijatelja, lahko zapelješ pogovor v ljubezensko temo, in če ti ravno ne prizna, da je zaljubljen v tisto punco iz paralelke, ki je res ne preneseš, ga vprašaj, ali si on lahko predstavlja vaju kot par. Tako boš izvedela njegov odgovor, in če si vaju ne predstavlja, lahko rečeš, da je bila vse skupaj le šala, in se izogneš neprijetni tišini.

Pošlji mu sporočilo prek telefona ali Facebooka
Če veš, da mu ne bi mogla pod nobenim pogojem povedati v živo tega, kar čutiš, in se bojiš njegova odziva, mu lahko napišeš sporočilo. To sporočilo je lahko preprosto: »Hejla! Všeč si mi. Bi šel kdaj z mano ven?« Ali pa se malo bolj razpišeš in mu napišeš kratko ljubezensko sporočilce. Zavedaj se, da te tu čaka mučno čakanje na odgovor, utegne pa se tudi zgoditi, da tvoja simpatija ne bo prejela sporočila zaradi kakšnih napak v omrežju.

POZOR! Če pošiljaš SMS, prej poskrbi, da tvoja simpatija ve, da imaš njegovo telefonsko številko, in da se v SMS podpišeš, da se te fant ne ustraši preveč.

prejšnji članek
Osvoji njegovo srce
Moj life
Osvoji njegovo srce
naslednji članek
Na pomoč: tvojo frendico je prevaral fant!
Moj life
Na pomoč: tvojo frendico je prevaral fant!
Preberite tudi