sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaščiti lase pred slano vodo

22. 7. 2017; 01.00
Avtor: M.T.
lasje
Z morja se vrni z lepimi lasmi!

Nič ni boljšega, ko se ob neznosni poletni vročini vržeš v morje in popolnoma potopiš v sveži, hladni morski vodi. Slana voda pa na žalost ne odgovarja lasem, zato so ti po počitnicah na morju pogosto suhi in poškodovani. Predstavljamo ti nekaj nasvetov, kako si zaščititi lase med poletnimi počitnicami.

ZMOČI SI LASE. Preden se potopiš v morju si lase zmoči s sladko vodo na plaži Ta voda bo preprečila prehitro vpojnost morske slane vode v lase.

PO KOPANJU SPLAKNI LASE. Ko prideš iz morja si obvezno splahni lase s sladko vodo. Tako boš odstranila sol, ki bi izsušila las.

NE UPORABLJAJ ŠAMPONA. Seveda brez šampona ne gre, vendar se poskusi izogniti njegovi vsakodnevni uporabi, ko boš na počitnicah na morju. Šampon namreč še dodatno izsuši lase in bodo zato še bolj vpili sol. Šamponiraj se vsak drugi ali tretji dan, vmes pa si lase samo dobro operi s sladko vodo in jih dodaj olje.

UPORABI OLJE. Poskrbi za vlažnost konic las z oljem za lase. Ko si boš zvečer umila lase na vlažne (ne na popolnoma mokre!) konice las nanesi kokosovo, jojobino ali drugo olje za lase.

NE UPORABLJAJ SUŠILCA. Med letom se mu je skoraj nemogoče odpovedati, zato pa vsaj na morju pozabi na sušilec las. Lase naj ti raje posuši naraven topli piš vetra, ne pa vroč in suh zrak iz sušilca.

Upoštevaj zgornje nasvete in iz počitnic na morju se boš vrnila z lepimi, zdravimi lasmi.

prejšnji članek
Mackenzie Ziegler z novo pesmijo in videospotom
Obsedena!
Mackenzie Ziegler z novo pesmijo in videospotom
naslednji članek
Ariana Grande je postala častna prebivalka Manchestra
Obsedena!
Ariana Grande je postala častna prebivalka Manchestra
Preberite tudi