najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

"Nisem še imela fanta, ne vem kaj naj mu rečem"

31. 7. 2018; 12.38
Avtor: Revija Top
fantobnasanje
Kaj bi ji svetovala ti?

Hej! Že dolgo sem zaljubljena v enega fanta in zdaj je tudi on vame ... Neki moji prijateljici je povedal, da me bo vprašal, če bi hodila z njim, in tudi njegov najboljši prijatelj me kar naprej sprašuje, ali mi ga »zrihta«. Sva pa sošolca in hodiva v sedmi razred. Jaz še nisem imela fanta in sploh ne vem, kaj naj mu rečem, če me bo vprašal, ne vem, kaj bi se pogovarjala z njim ... Imate kakšen nasvet?

Naš nasvet je – razmisli, česa si TI želiš! Če ti je neki fant resnično všeč in si bolj kot vse na svetu želiš biti z njim, potem bi moral biti tvoj odgovor na vprašanje: »Ali bi hodila z mano?« samo odločen in glasen »JA!« Če pa v svoji glavi premišljuješ, kakšen naj bo tvoj odziv, potem očitno že nisi tako zelo prepričana, da si tega sploh želiš. Najprej torej razčisti sama pri sebi, kaj čutiš do njega, in potem ti bo jasno, kakšen naj bo tvoj odgovor, če te vpraša, ali bi bila njegova punca.
Glede drugega vprašanja – kaj bi se sploh pogovarjala z njim, če bi bila par – pa naj ti zaupam, da ti takrat, ko si s pravo osebo, ni treba premišljevati o teh stvareh. Ko se družiš z najboljšo prijateljico, verjetno ne razmišljaš o tem, kaj se bosta pogovarjali, kajne? Enako je tudi, ko se družiš z zares kul fantom, v katerega si iz vsega srca zaljubljena.

prejšnji članek
Kaj si Kim Kardashian v resnici misli o Kylie?
Obsedena!
Kaj si Kim Kardashian v resnici misli o Kylie?
naslednji članek
Se sprašuješ: »Imam preveč kilogramov?«
Moj life
Se sprašuješ: »Imam preveč kilogramov?«
Preberite tudi