boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Pripravljaš zabavo, pa ne veš, kaj bi skuhala?

8. 12. 2017; 12.37
Avtor: pr
IMG_8990
Preveri našo rešitev, ki te bo zagotovo navdušila!

December je čas druženj in praznovanj ob odlični hrani in pijači. Ali že razmišljaš o zabavi, a ne veš, kakšno pogostitev bi pripravila?Mi imamo za vse takšne odlično rešitev, ki bo olajšala delo in navdušila vse, ki se bodo udeležili tvoje priložnosti.

Odlična izbira je Marché pogostitev, ki je vedno nekaj posebnega. Specializirali so se v ponudbo okusnih in svežih prigrizkov, ki jih lahko ješ le s prsti. Vse dobrote pripravijo sami iz kakovostnih, sezonskih in regionalnih sestavin. Tudi naravne in lahke sladice so delo njihovih slaščičarjev. Izbirate lahko med pestro ponudbo finger food prigrizkov, svežimi izdelki iz redne ponudbe, v restavraciji Marché Mövenpick Maribor pa zate pripravijo božanske pizze, ki jih režeš kar s škarjami. Pravi hit med obiskovalci! 

Izbiraš lahko med različno ponudbo. Od različnih mini sendvičev, mini hamburgerjev in polnjenih žepkov do domačih prest in brusket. Odlične in priročne so tudi sladice v kozarčkih pite torte in simpatične prezentacije sadja. Postopek naročanja pa je povsem preprost.


Naročene prigrizke lahko prevzameš na lokaciji po svoji izbiri (Catering to go) ali pa ti jih dostavijo in po želji pripravijo celotno pogostitev z veliko naravne dekoracije.

prejšnji članek
Nasprotja se privlačijo!
Moj life
Nasprotja se privlačijo!
naslednji članek
Združeni 2 najljubši aktivnosti: Smučanje in piknik
Moj life
Združeni 2 najljubši aktivnosti: Smučanje in piknik
Preberite tudi