evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako lahko obdržiš čvrste prsi?

15. 6. 2018; 12.00
Avtor: A.K.
športni nedrček, top

foto: Profimedia

Nega prsi je pomembna. Če ne želiš imeti povešenih prsi, si preberi naslednje razloge, kako do tega sploh pride.

Poskusi se izogniti naslednjim stvarem, če želiš obdržati lepe in čvrste prsi. 
Povešanje prsi je sicer naraven proces, ki se dogaja vsem ženskam po svetu v določeni starosti, vendar pa vedi, da so določeni dejavniki, ki ta proces pospešijo, zato je pomembno, da sama poskrbiš, da se ti to ne bo zgodilo prekmalu.

Sončenje

Vse ženske obožujemo bikini kopalke, vendar moramo paziti, da kožo zaščitimo s proizvodom visokega faktorja. Sončni žarki so lahko vzrok prezgodnjega staranja kože in povzročijo lahko tudi pigmentacijo kože. 

Kajenje

Ta grozna navada močno vpliva na tvoje prsi. Cigareti vsebujejo sestavine, ki lahko oslabijo vezi in razgrajujejo kolagen in elastin, ki tvoji koži dajeta mladosten izgled.

Dehidracija

Voda je z razlogom najbolj zdrava pijača. Ne pozabi piti zadostne količine vode. Če pozabljaš na pitje, si vzemi s seboj stekleničko vode in jo imej ves čas ob sebi.

Skakanje 

To nikakor ne pomeni, da se moraš izogibati športu, vendar pa ob športnih aktivnostih ne pozabi na športni nedrček, ki preprečuje, da bi prsi preveč skakale, saj se na ta način raztegnejo vezi, nato pa se prsi povesijo.

Hujšanje in rejenje

Izguba kilogramov in pridobivanje kilogramov vplivata na kožo, še posebej na prsi. Pazi na prehrano in se izogibaj prevelikim spremembam v teži. Če pa hujšaš zaradi zdravstvenih razlogov ali boljšega počutja, si prsi večkrat namaži s kakšno kremo, da koža ne izgubi učinka elastičnosti in seveda hujšaj pametno.  

prejšnji članek
TOP nasveti za visok čop
Lepotičenje
TOP nasveti za visok čop
naslednji članek
Če še ne spiš gola, začni zdaj
Moj life
Če še ne spiš gola, začni zdaj
Preberite tudi