ocvrti ananas s sladoledom foto: revija maja
Potrebuješ: 1 ananas, cvetlični med, maslo in vanilijev sladoled.
Priprava: Ananas olupi in po dolžini prereži na pol. Tako pripravljenega nareži na 0,5 cm debele rezine. V večji ponvi razpusti maslo in na segreto maščobo položi pripravljene kose ananasa. Lahko pa ga pečeš tudi zunaj, na žaru. Ananas na spodnji strani peci 1 minuto, obrni in zapeci še na drugi strani. Pečene rezine postrezi na krožniku. Pripravljeno sladico prelij s preostalim medom in dodaj kepico vanilijevega sladoleda.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.