palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Hitre modne ideje za zaspana jutra

23. 9. 2018; 08.00
Avtor: Revija Top!
jeans 3

jeans 3 foto: Dreamstime

Prvo pravilo oblačenja je, da se moraš v opravi počutiti dobro.

Džinsu in preprosti beli ali črni majici dodaj kakšno živobarvno ali potiskano jopo in udobne modne superge. Tako boš malce poživila svojo preprosto podobo in jo naredila udobnejšo, saj bo zgornji del prijetno grel, prav tako pa so za jesen že primernejše superge. Odprti čevlji so namreč že mimo, na čas škornjev pa le še malo počakaj.

Enobarven 'outfit'

Ta ne more biti dolgočasen, saj boš še kako v stilu, če se boš na primer od nog do glave odela v modno kraljevsko modro. Kombiniraj kakšno krilo, športen pulover, superge ali lahke škornje, šal …

Ti je udobno v pajkicah?

Kdo je rekel, da jih jeseni več ne smeš nositi? Kombiniraj jih z daljšo srajco iz džinsa ali tuniko, blazerjem in čevlji na vezalke, pa nihče ne bo opazil, da si pravzaprav zvito pokombinirala navadne športne pajkice.

Visok kroj džinsa je še vedno 'in'!

Da ne boš videti kot tvoja mama v njenih šolskih letih, kavbojke kombiniraj s supergami in športno majico. Bluze in srajce z ovratniki, ki se jih nosi pod puloverjem, ti bodo prihranile večno mamino vprašanje: »Ali moraš za v šolo res obleči to?« Dodaj še udobne hlače in praktične balerinke. Zabavne potiske kombiniraj z enobarvno jakno in čevlji, pa bodo poletne kombinacije še nekaj časa zažigale na šolskem hodniku. Tudi živalski potiski so bolj elegantni, kot si mislila. Potiskane hlače iz denima kombiniraj s klasičnimi nevtralnimi kosi ali s srajčko in jopico. 

prejšnji članek
Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?
Moj life
Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?
naslednji članek
Kako pa ti skrbiš za naš planet?
Kako pa ti skrbiš za naš planet?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska