čokolada foto: Dreamstime
Potrebuješ: • 1 bučko, • 1 korenje, • 15 g masla, • 1/2 francoske pol nozrnate štruce, • liste bazilike, • sol, • poper in • 4 žlice skute.
Kako ga pripraviš
Bučko in korenje operi, očisti in nareži na tanke rezine. V večji posodi zmešaj pripravljeno bučko, korenje in baziliko. Sestavine posoli in popraj. V ponvi na zmernem ognju stopi maslo in na hitro prepraži pripravljene sestavine. Francosko štruco nareži na 2 cm debele kose. Premaži jih s skuto in po vrhu dodaj 1 žlico ohlajenih prepraženih bučk in korenja. Dober tek!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.