Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Maraaya skrbita za podrobnosti

12. 5. 2015; 11.28
Avtor: Katja Kaja Mejač
uvodna

foto: Facebook//Maraaya

Kako bo Marjetka poskrbela za to, da na velikem odru ne bo ostala brez glasu?

Slovenska predstavnika na izboru za pesem Evrovizije imasta pred seboj še zadnje priprave na Evrovizijo. Vse večje stvari so že za njima, sedaj je potrebno razmišljati zgolj še o promociji in podrobnostih, ki bodo odločilni nastop naredile popolen. 

Letošnja predstavnika ste res veliko naredila za promocijo svoje pesmi in tudi same Slovenije. Posnela sta številne verzije pesmi in tudi dva dodatna videospota, enga z vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile in drugega z Marjetkinimi učenci. S seboj bosta odnesla številne stvari, ki bodo glas o Sloveniji ponesle najprej do Dunaja in na to do vseh držav udeleženk. Čokoladne CD plošče, skrbno izbrane bonbonjere, slovensko kozmetiko, promocijske in kvalitetne slušalke ... V Marjetkini torbici pa se bo skrivalo še nekaj, ta stvar pa bo poskrbela, da med pomembnim nastopom ne bo ostala brez glasu. Maraaya bosta na dunaj odnesla tudi kapsule GeloRevoice®, ki so Marjetkin glas rešile že na slovenskem izboru Ema. Gre za edine pastile s hialuronsko kislino, ki jih odlikuje trojni način delovanja. Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino. Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice, kjer tvori zaščitno oblogo, ki dolgotrajno zaščiti vzdraženo sluznico. Zaradi svoje posebne sestave z minerali in rahlega šumečega učinka pastile spodbudijo močnejše izločanje sline. Se ukvarjaš s petjem in velikokrat ostaneš brez glasu, ravno takrat, ko to ni potrebno? Potem ti bi marjetka zagotovo predlagala te pasile, saj so namenjene prav vsem, ki pri svojih aktivnostih uporabljajo glas. 

Ps. Predstavnika dua Maraaya sta nam zaupala, da bo vsega dovolj tudi za konkurenco, da ne bi slučajno pristali na slabem glasu :).

foto: Facebook//Maraaya

Marjetka je na Facebook profilu zapisala:

Ne vem če veste, da sem na bila na EMI kar malo zahripana pred nastopom, tale zadevica na sliki me je fajn rešila!



prejšnji članek
Čokoladice za ZOO Ljubljana
Obsedena!
Čokoladice za ZOO Ljubljana
naslednji članek
Unikatni usnjeni izdelki
Obsedena!
Unikatni usnjeni izdelki
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.