Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Angelsko srce

11. 5. 2015; 06.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Janin ‘Glas srca’ je grammyjev nagrajenec predelal v ‘Angel Heart’.

Z grammyjem nagrajen glasbeni producent in profesor na prestižni glasbeni univerzi Berklee, Gael Hedding, kjer zmagovalka zadnje sezone oddaje Slovenija ima talentdokončuje magistrski študij, je pripomogel k novemu zvoku pesmi ‘Glas Srca‘ s katero se je Jana predstavila na letošnji EMI,  v angleško različico ‘Angel Heart‘.

Energičen ‘Glas Srca‘ sta profesor Hedding in Miha Gorše predelala po Janini ideji in ji tako uresničila željo po manjši spremebi.  Avtorica angleškega besedila je Tina Muc, ki je napisala tudi verze pesmi v slovenskem jeziku. Tudi v pesmi ‘Angel Heart‘ so spremljevalne vokali odpeli Janini sošolci iz Združenih držav (Erin Johnson, Cinnamon Murray, Will Stone), ki jo so spremljali na izboru pesmi za Evrovizijo.

Prav kmalu boste lahko Jano poslušali tudi v živo, saj bo s sošolci iz Berkleeja gostovala na devetem mednarodnem festivalu ‘Igraj se z mano‘. Na ljubljanskem kongresnem trgu bodo od 26. do 29. maja v sklopu prireditve ‘Vrhunski mednarodni glasbeniki igrajo z mano’ Berklee Meets Ljubljana’ poleg Jane s sošolci nastopili tudi učenci iz Centra Janeza Levca, številne glasbene šole, Alja Krušič, Fanika Križaj in Zlatko, ki bo nastopil kot zadnji in tako zaključil festival.

Pred dobrim mesecem dni je izšel tudi video za pesem  ‘En svet‘, ki jo je napisal Janin sošolec iz Berkleeja Žiga Pirnat. Mlad glasbenik je za pesem  namenjeno podpori in promociji  mednarodnega razvojnega sodelovanja ter humanitarni pomoči Slovenije, Slove’n’aid, poleg Jane povabil še petnajst uveljavljenih slovenskih glasbenikov.

prejšnji članek
Nagrajujemo: Z nami na koncert Prljavo kazalište!
Obsedena!
Nagrajujemo: Z nami na koncert Prljavo kazalište!
naslednji članek
Če bi moral...
Obsedena!
Če bi moral...
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.