sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pravljična Nina

29. 5. 2015; 12.52
Avtor: K.S.
uvodna
Nina Šušnjara je s prvim pohištvenim kosom stopila v novo obdobje v svojem ustvarjalnem procesu z novo blagovno znamko SUSNYARA.

Oblikovalka Nina Šušnjara predstavlja kos pohištva - stol iz čarobnega stekla, povezan z lesenimi elementi, ki je lahko tudi miza; Chairytale. Multifunkcionalen kos pohištva, ki so ga prvič predstavili pri pobudnikih projekta -  mömaxu, v prav posebnem Nininem kotičku. 

''Že od malega sem nora na vse lepo. Zanima me fotografija, slikanje, arhitektura in notranje oblikovanje. Tako me je povabilo podjetja mömax Slovenija, da zanje ekskluzivno oblikujem multifunkcionalen kos pohištva navdušilo in postavilo pred nov izziv,'' je s sijočimi očmi ob svojem novem produktu povedala Nina. Vodja marketinga v mömaxu Sanja Bajramović pa jo je na novi poti pospremila z besedami: ''Veseli in ponosni smo, da je takšna umetnica kot je Nina, sprejela naše povabilo, da je delček našega doma z današnjim dnem postal tudi delček njenega doma. Želimo ji, da bi se v svojem kotičku pri nas Nina dobro počutila in da bi se v tem kotičku dobro počutil prav vsak, ki bo prišel k nam na obisk.''

Nino je podprla tudi dobra prijateljica, pevka in soimenjakina, Nina Pušlar. 

Nina pravi, da je doma kot oblikovalka že veliko dosegla in da je pripravljena na naslednji korak – tujino. Tako njena blagovna znamka od sedaj naprej obstaja v prenovljeni podobi pod imenom SUSNYARA. Surovi materiali, interier in sinergija  so pojmi, s katerimi se Nina in njena ekipa nadejajo po svetu ustvarjati relevantne urbane zgodbe. Multifunkcionalen kos, ki je dobil svoje mesto v mömaxu, pa je prvi uradni izdelek znamke SUSNYARA.

prejšnji članek
Pomoč pri pospravljanju
Obsedena!
Pomoč pri pospravljanju
naslednji članek
Poletni košarkaški kamp
Obsedena!
Poletni košarkaški kamp
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska