Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Gummy Flava & Steffanio nekega dne…

22. 4. 2015; 23.46
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Nekoč. Nekje. Preveri za kaj se gre.

Kreativni glasbeni dvojec, Gummy Flava ter nekdanji član priljubljenega boybanda Game Over, Steffanio, se tokrat predstavljata z novo, a prvo skupno skladbo »Someday«. S skladbo, ki nosi pozitivno sporočilo, najavljata tudi prihajajoči EP, ki ga že marljivo pripravljata.

Avtorja teksta sta ustvarjalca sama, za glasbo je poskrbel David Sužnik, da pa je snemanje skladbe »Someday« potekalo tako kot mora, pa je nad celotnim projektom bdelo producentsko oko Boruta Šemerla, sicer tudi lastnika založbe in studia Inovativa MMR, kjer je snemanje skladbe kot samo, tudi potekalo. 



»Seveda smo za skladbo Someday pripravili tudi videospot. Snemanje je trajalo en snemalni dan, na dveh različnih lokacijah. Nekaj kadrov smo posneli v okolici Postojne, spet preostale kadre pa v naši prestolnici,« pove kreativni dvojec, ki še doda, da sta idejo za videospot prispevala sama, režijo videospota pa sta zaupala Marku Duplišaku, s katerim sta, kot povesta Gummy Flava in Steffanio, več kot zadovoljna. »Vesela sva, da sva sodelovala z Markom Duplišakom, ker je uspel vizualizirati najino sporočilo, ki sva ga želela prenesti med poslušalce same. Skladba je namreč motivacijsko obarvana, v njej (in v videospotu, seveda) pa se lahko najde prav vsakdo, obenem pa sva našla odlično simbiozo slovenskega in angleškega jezika.«

Kot zanimivost lahko povemo, da sta glasbena ustvarjalca k sodelovanju povabila tudi kar nekaj znanih obrazov, ki so, na željo izvajalcev in režiserja, odigrali svojo vlogo v videospotu. Prepoznali boste Jako Bitenca, idejnega vodjo kampanje Konoplja zdravi, zato zaupaj naravi, v videospotu nastopil je tudi tekmovalec resničnostnega šova Bar na Planet TV, Nejc Rek in pa tudi Domina Ksena, kraljica slovenske dominacije – vsekakor širok nabor akterjev kreativne generacije.

prejšnji članek
Nisi sam
Obsedena!
Nisi sam
naslednji članek
Rock′n′roll plesalci spet v svetovnem vrhu!
Obsedena!
Rock′n′roll plesalci spet v svetovnem vrhu!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.