Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tiho!

20. 4. 2015; 01.01
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Marko Vavpotič

Hamo&Tribute; 2 Love na oder povabili Vlada Kreslina.

Zasedba Hamo&Tribute 2 Love so se več kot očitno odločili, da jim bo pripadla letošnja glasbena pomlad! Po nedavnem izidu vinilke so Viktorje izkoristili za še eno noviteto, predstavitev singla “Tiho”, kjer se jim je na odru (in v studiu) pridružil Vlado Kreslin. Mož z brado, tisti s klobukom in četa izvrstnih glasbenikov so tako združili svoje moči  in ustvarili odlično predstavo v kateri je v sobotnem večeru lahko uživala vsa Slovenija.

“Odločitev za sodelovanje je pričela cveteti že med samim pisanjem komada, saj se nikakor nisem mogel znebiti Kreslinovskega načina petja”, pojasnjuje Hamo, ki je svojo težavo elegantno rešil tako, da je poklical Vlada, ki mu je bila pesem všeč in rešitev je bila na dlani. “Zdaj pesem zveni točno tako kot mora zveneti, ob Vladovi interpretaciji pa so nekatere besede dobile popolnoma nov pomen. In na koncu smo bili zelo zadovoljni prav vsi”, še dodaja Hamo.

Hamo&Tribute 2 Love bodo pesem Tiho sicer uvrstili šele na oktobrski album “Pol”, na vinilki pa svoje mesto ni našla prav iz razloga Viktorskega presenečenja. Komad sicer Hamo&Tribute 2 Love opisujejo kot “zalubleno” nespečnost, tisti občutek, ko nočeš zaspati, da ne bi izgubil vonja, da ne bi pozabil, da se ne zbudiš in tega občutka ni več. Povsem Hamovsko in ob enem Kreslinsko. Pesem bo zasedba predstavljala tudi na vseh prihajajočih koncertih, že ta konec tedna jo lahko v živo slišite v Murski Soboti. 

Ustavimo se še za trenutek pri naslovu, ki rockerje zapelje k Dan D, hitro pa se bodo oglasili tudi oboževalci Tanje Žagar. Vsaj rockerska rešitev je bila preprosta. Hamo: “Tokac, a dam lahko komadu naslov Tiho? Tokac: “Valjda.”

prejšnji članek
Škisova tržnica
Moj life
Škisova tržnica
naslednji članek
Pobarvaj naprej!
Moj life
Pobarvaj naprej!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.