Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pod svobodnim soncem - malo drugače!

9. 3. 2015; 02.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Karin Božič

Neža Bračun Nessy preseneča.
Zarolaj.si LIVE VIDEO SESSION
Po NINI PUŠLAR in LEI SIRK so iz ekipe Zarolaj.si povabili k sodelovanju še eno mlado in uspešno pevko - Nežo Bračun Nessy s katero so posneli Live Video Session.  

"Video je posnet kot live session z mojimi glasbeniki in odlično ter zelo zabavno ekipo Zarolaj.si. To mi zelo veliko pomeni, da se z ljudmi s katerimi delamo na naših projektih ujamemo. Snemanje je potekalo v legendarnem lokaluPovodni mož na čarobni terasi z lučkami ob Ljubljanici. Snemali smo sredi januarja in moram povedat, da nas je kar malo nahladilo. Moje optimistične napovedi, da bom za voljo lepega kadra tiste enekaj uric zdržala samo v oblekici so se sfižile in sva bili z mojo puhovko najboljši prijateljici (smeh)."
Pri projektu so sodelovali bobnar, ki je študiral in svoje znanje nadgrajeval v Los Angelesu na Collage of Music Klemen Markelj; odlični producent in  multiinštrumentalist Damjan Pančur na kitari in vokalu; violončelistka, študentka na Akademiji za glasbo Katarina Kozjek in nazadnje še Neža, ki je svoje petje pospremila s klavirjem. 

Osnovna melodija je nastala ob Nežinem preigravanju akordov na klavir, svojo piko na i je pri melodiji kitic dodal še Damjan. Za besedilo in aranžma pa je prav tako poskrbel njen zaročenec in producent Damjan Pančur. 

PROMOCIJA PLOŠČE SEZNAM ŽELJA
Skladba Pod svobodnim soncem se nahaja na Nežinem aktualnem prvem albumu Seznam želja. "Poleg snemanja videospota  smo z mojim celotni bandom v februarju imeli promocijo plošče na radiu Ognjišče, kjer smo v živo v akustični preobleki (klavir, cajon, kitara, vokali) predstavili vseh 10 avtorskih skladb. Koncert smo v živo prenašali v eter, prav tako pa smo 40 izbranih poslušalec povabili v studio, kjer so si lahko koncert ogledali tudi v živo. Moram reči, da so bili odzivi ljudi res zelo dobri. Ljudjem je bila všeč živa izvedba skladb, ki so bile zaranžirano drugače kot na albumu". 

Koncert lahko poslušate na tej povezavi: http://radio.ognjisce.si/sl/163/utrip/16349/
prejšnji članek
Novi električni projekt!
Obsedena!
Novi električni projekt!
naslednji članek
Z njegove perspektive!
Obsedena!
Z njegove perspektive!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.