Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Z njegove perspektive!

5. 3. 2015; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Dragan Zlatanovič

Prvenec nadarjenega mladega Primorca.

Sodobni pop kantavtor z rock pridihom je pripravil 9 skladb in tako predstavlja pogled na glasbo in svet z njegove perspektive.

Album Z moje perspektive je počasi začel dobivati vsebino že v letu 2013, ko je Žiga posnel prve takte. Njegov talent in potencial sta kmalu opazila Andrea Flego in Jan Baruca, producenta albuma. Vse skladbe s prvenca so avtorske, navdih zanje pa je Žiga iskal in dobil preprosto v življenju samem. Na albumu tako lahko najdete tudi skladbe, ki ste jih že imeli priložnost slišati na radiih: Na kavču, Zaprem oči ter aktualni single Nisi sam. 
Žigo lahko slišite na prenekatrih odrih, tako v akustični kot v električni različici. Primorskega avtorja in glasbenika Žigo Rustjo glasba takorekoč spremlja že vse življenje. Kot otrok je nastopil v videospotu 'Bit' skupine Zmelkoow in odpel del besedila v zborčku, kmalu zatem pa se je z glasbo začel ukvarjati še resneje. Med mnogimi nastopi v raznih zasedbah na glasbenih odrih ter sodelovanju v gledaliških predstavah je odkril smisel za pisanje in skladanje lastnih skladb. Sprva sramežljivo je stopil v svet ustvarjanja glasbe in že s prvimi posnetki prepričal mnoge.
Žiga pravi, da je glasba zanj pomembna kot zrak – prisluhnite njegovim stvaritvam in preverite sami, zakaj mu mnogi napovedujejo lepo in uspešno glasbeno prihodnost! Prvenec Žige Rustje Z moje perspektive je že v prodaji!
prejšnji članek
Pod svobodnim soncem - malo drugače!
Obsedena!
Pod svobodnim soncem - malo drugače!
naslednji članek
Z roko v roki!
Obsedena!
Z roko v roki!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.