Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Izbira svojo pot!

17. 2. 2015; 10.10
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Nejc Tomšič

Tomaž Ahačič Fogl s svojo novo pesmijo skrbi, da je vse lepo in prav.

TOMAŽ AHAČIČ FOGL, nekdanji član zasedbe Yuhubanda, v zadnjem času pa poznan predvsem po svojih izjemnih nastopih (Pavaroti, Majda Sepe in druge preobleke), odločno stopa po svoji samostojni pevski poti in predstavlja prvo avtorsko pesem z naslovom: POVEJ MI, KOLIKO TI ŠE POMENIM JAZ.

Po odličnih nastopih v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je s svojo preobleko in imitacijo številnih velikih glasbenih imen marsikoga dobesedno vrgel na zadnjo plat, se zdaj podaja na samostojno pot še z avtorsko glasbo. Posnel je prvo samostojno pesem, melodično pop-rock skladbo, ki se sicer začne umirjeno, intimno, samo s klavirjem in njegovim odličnim vokalom, kasneje pa se razvije v pravo energijsko bombo.

Tomaž o svoji prvi samostojni pesmiponosno pravi:

"Ko sem prvič slišal melodijo in besedilo pesmi POVEJ MI, KOLIKO TI ŠE POMENIM JAZ, sem enostavno močno začutil celotno zgodbo in verjel, da je to pesem, v kateri se lahko najde čisto vsak, ki je bil že kdaj res zaljubljen. Da je pesem nastala z zelo pozitivno energijo, pa je kriva mlada, nadarjena ekipa, s katero smo se odlično ujeli. Pa veselo Valentinovo vsem skupaj".

Glasbo je napisal mlad, vsestranski glasbenik Nino Ošlak, besedilo pesnik Igor Pirkovič, pod aranžma pa se podpisuje eden najuspešnejših producentov pri nas - Damjan Pančur iz produkcijske hiše Pancho Production. Pesem bogatijo instrumenti, ki so vsi odigrani in posneti v živo: klaviature Nino Ošlak, kitare in bas Damjan Pančur, za bobne pa je poskrbel izvrsten bobnar, ki se je šolala tudi v Los Angelesu, Klemen Markelj, spremljevalne vokale pa je odpela pevka Neža Bračun - Nessy, ki je ravnokar sicer izdala tudi svojo prvo CD ploščo. 

prejšnji članek
‘Ljubezen beži’!
Obsedena!
‘Ljubezen beži’!
naslednji članek
Srce bije v ritmu melodije!
Obsedena!
Srce bije v ritmu melodije!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.