Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zberi pogum in izkoristi priložnost!

6. 1. 2015; 14.56
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Boštjan Tacol

Vedno nasmejan fant, prijazen in romantičen. Nihče drug, kot pevec Mitja Podlesnik. Zaupal nam je svoje sladke in grenke skrivnosti.

»Zdravo! Prihajam iz okolice Maribora. Natančneje iz Spodnje Kungote. Trenutno sem študent na EPF-u. Rad tudi: vozim motokros, hodim v fitnes, se družim s prijatelji. Ukvarjam se  z glasbo, katera mi je pri srcu že od otroštva.«

……………..

Prvih ne pozabiš nikoli…

Prvi nastop: Se ne spominjam, ker sem bil star okoli 4 leta. Ampak, kot mi omenja mama sem prepeval na rojstnodnevni zabavi od prababice.  S pesmijo: »Mamica je kakor zarja«.

Prvi kiks: Hm...se mi pojavljajo, kar pogosto.  Res pa je, da se iz njih učimo.

Prva laž: Vsi smo jih že kdaj povedali. Še posebej staršem, ko si naredil kaj narobe, da si se le izognil posledicam.

Prva kazen: Klečanje na koruzi nekje v 3. razredu. Zaradi tega, ker sva z bratom tako dolgo klicarila določeno številko - dokler ti niso obvestili najinih staršev (in ti so kar strogi, hehe).

Prvi cvek: Mislim,  da v 4. razredu. Nisem ga bil prav vesel, ker sem do takrat vedno imel 4-ke in 5-ke. Zato sem celo uro zganjal  cirkus in me je učiteljica skoraj poslala iz razreda.

Prvi poljub: Zaključek 9 razreda ob poslovilni zabavi (vem, malo sem bil pozen). Spomnim se, da celo leto nisem zbral poguma, da bi poljubil tisto punco, ki mi je bila res všeč. No, na koncu se mi je to le posrečilo.

Prva zabava: Prva prava zabava je bila nekje v 1. letniku srednje šole, ko smo se s prijatelji odpravili v takratni Studio 55. (To so bili časi, hehe.)

Prva pomoč: Odkar pomnim, vedno rad pomagam ljudem. Od osnovne šole z raznimi dobrodelnimi akcijami. Do srednje šole, kjer sem vedno sodeloval na humanitarnih koncertih ter zbirali denar za različne  ljudi in organizacije. V prostem času sem tudi prostovoljni gasilec. Tako, da sem ljudem vedno pripravljen priskočit na pomoč.

Prva pohvala: V mali šoli me je pohvalila učiteljica, ker sem prebral odlomek iz knjige boljše kot dva starejša učenca. Mislim, da sem bil, kar ponosen nase.

Prvi telefon: Majhen Sony Ericsson. Vse, kar smo takrat imeli na telefonu, je bilo par melodij in seveda - priljubljeno kačo.

……………..

Vsakemu je dovoljeno sanjati.  Treba je le zbrati pogum in izkoristiti/zgrabiti priložnost, ki se ti ponudi.

prejšnji članek
Vrhunsko leto 2014
Obsedena!
Vrhunsko leto 2014
naslednji članek
Zaplešimo!
Obsedena!
Zaplešimo!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.