Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ljubezen kronala s ploščo!

13. 12. 2014; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna (41)
Pevka Neža Bračun je na svoj Seznam želja zapisala 10 izbranih skladb.
Neža je pevka, ki ni muha enodnevnica, saj tako kot pravi za glasbo: "Živim za njo in od nje in to je nekaj najlepšega kar lahko počnem v svojem življenju, čeprav so včasih zasluženi evri kar trd kruhek." Poleg uspešne solo kariere (njene skladbe so vedno med 100 najbolj predvajanimi slovenskimi skladbami) je posnela spremljevalne vokale za vsaj 100 skladb, med drugim tudi za znane slovenske estradnike kot so HELENA BLAGNE, IRENA VRČKOVNIK, SAŠA LENDERO in posodila svoj glas za mnoge glasbene Tv oglase, ki jih zasledimo na malih ekranih. 

Plošča SEZNAM ŽELJA je kvaliteten POP izdelek, na katerem najdete 10 izbranih skladb, vse odigrane z živimi inštrumenti z izbrano ekipo in producirane z enim izmed najboljših producentov pri nas DAMJANOM PANČURJEM, ki je prav tako avtor najbolj predvajane glasbe na televiziji, Tv Dnevnik na RTV SLO. 

Poleg glasbenih uspehov se z njo veselimo tudi zaroke. "Da, res je! Moj dragi Damjan (moj odlični producent) me je zaročil in kmalu bova ljubezen kronala s poroko. Kje in kdaj bo poroka pa naj ostane zaenkrat še skrivnost. Lahko pa povem, da sem bila prstana izjemno vesela, saj o tem sanja vsaka ženska. Midva sva si pisana na kožo." 
prejšnji članek
Britanska premiera Teorije vsega
Obsedena!
Britanska premiera Teorije vsega
naslednji članek
Za kvalitetno preživljanje prostega časa
Za kvalitetno preživljanje prostega časa
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.