Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Odlična glasbena izkušnja

17. 11. 2014; 02.04
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Matej Povše / Promocija BiG

Muff se lahko pohvalijo s svojim prvencem in odlično žurko ob izidu zgoščenke.

Po sobotnem razprodanem promocijskem koncertu, ki so ga obiskali direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, in programski direktor Pro plus Branko Čakarmiš, ki je še dolgo po koncertu plesal z boljšo polovico. VIP balkon je ponudil diskretno zatočišče za čisto pravo milijonarsko zabavo, srečali smo kup radijcev (Dragan Bulič, Jernej Vene, Žiga Klančar, Jana Morelj, Luka Birsa, Boris Devetak), vedno zabavni Nina RakovecUroš Smolej in Klemen Mauhler so zapolnili igralsko kvoto, tam je bil producent skupine Anže Kacafura, piarovec Aljoša Bagola, stand-up in reggae guru Andrej Težak Tešky, večna Oriana Girotto, lepotici Katarina Benček in Eva Ahačevič ter modni sestri Nina in Maja Šušnjara. Med opaženimi glasbeniki so bili tudi Gregor SkočirAleš KlinarAnay, Toni Petrovič iz skupine In & Out, raperja Trkaj in Doša, frontman skupine Coverlover Simon Vadnjal, manager skupine Muff, Aleš Uranjek, pa tudi stand-up komik in didžej Klemen Bučan, ki je večer prej v Cirkusu gostil nepozabno zabavo z elektronskim wunderkindom Jamesom Zabielo.

Koncert je bil predvsem Cirkusovo rojstnodnevno darilo oboževalcem skupine Muff, ki so lahko v klubu kupili še tople prve izvode težko pričakovanega prvenca, Senidah in fantje pa so jim ga tudi podpisali in se fotografirali z njimi.

Od danes naprej tudi uradno v prodaji težko pričakovani album z naslovom 'Muff'.

Dvanajst pesmi izvrstnega popa, med njimi osem že znanih uspešnic, od katerih so tri prirejene posebej za album, napoveduje izjemen glasbeni izdelek zasedbe Muff.  

Projekt producenta, avtorja in vokalista Cazzafure je že od vsega začetka obetal drugačnost na domači glasbeni sceni. Tri leta intenzivnega ustvarjanja kasneje so se pevka Senidah, kitarist Tadej Košir, basist Grega Robič, bobnar Dorian Granda in klaviaturist Miha Gorše iz anonimnosti prebili do enega najbolj prepoznavnih in popularnih glasbenih imen.

Na albumu 'Muff' so hiti 'Ti daješ''Tvoje moje' in 'Naj sije v očeh' v popolnoma novih aranžmajih, ki bodo zagotovo navdušili poslušalce. Dodana je tudi plesna uspešnica 'Men vse', ki jo je Cazzafura s Senidah ustvaril za odmevno oglasno akcijo. Štiri do sedaj še neobjavljene pesmi so strastna 'Aha', energična 'Padam', kitarska 'Jst ti dam' in soulovska 'Kdo je kriv?'. Kot poseben dodatek je na albumu tudi finalistka z letošnjega izbora za evrovizijo 'Let Me Be (Myself)'.

Album odlikuje 50 minut odlične glasbene izkušnje, saj spretno krmari med romantično-čustvenimi in energično-plesnimi pesmimi, ki tako produkcijsko, avtorsko kot izvajalsko predstavljajo enega najboljših domačih pop izdelkov letošnjega leta.

PESMI NA ALBUMU MUFF

AHA 

TVOJE MOJE (album edit)

PADAM 

NOV DAN 

JST TI DAM 

NAJ SIJE V OČEH (album edit)

MEN VSE 

POVEJ MI 

TI DAJEŠ (acoustic)

KDO JE KRIV? 

USPAVANKA 

bonus:

LET ME BE (MYSELF)

prejšnji članek
Zaključila snemanje na Malti
Obsedena!
Zaključila snemanje na Malti
naslednji članek
Za prijazen prostor!
Moj life
Za prijazen prostor!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.