Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

I Follow Rivers v živo!

14. 11. 2014; 20.53
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Triggerfinger prihajajo v Ljubljano ( Cvetličana ).

Skupina, ki bo letos 18. 11. nastopila v ljubljanski Cvetličarni, so sloviti trio Triggerfinger iz Belgije, ki so znani po izjemno energičnih nastopih in občutku za občinstvo.

»Najglasnejši bend v Antwerpnu« je trenutno najbolj znan po skladbah »I Follow Rivers« in »All Night Long«, dolga leta pa so se kalili z nastopi v klubih, na koncertnih in festivalskih odrih po celi Evropi, s čimer so izoblikovali svoj specifičen in odličen koncertni zvok. Tudi producent njihovega zadnjega albuma »All This Dancin' Around« Greg Gordon (Oasis, Wolfmother, Slayer, Soulwax …) je dejal zanje: »Prvič v moji karieri se je zgodilo to, da ko sem odšel iz studia sem dojel, da vse, kar smo posneli dejansko bolje zveni kot sem mislil, da bo.«

Fantje so tako posneli album v Sound City Studiu v Los Angelesu, v katerem je Nirvana posnela album »Nevermind«. Končno jih bomo lahko slišali na pravem klubskem koncertu v Ljubljani, v Cvetličarni, kjer jih boste lahko doživeli prav od blizu in z vsem rockovskim nabojem, ki jim ga priznavajo tudi najbolj zahtevni poznavalci rock glasbe, saj so v živo – najboljši!

prejšnji članek
Življenje je ples!
Obsedena!
Življenje je ples!
naslednji članek
S svojimi hiti polepša dan!
Obsedena!
S svojimi hiti polepša dan!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.