Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Opozarjajo nase

14. 11. 2014; 02.04
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Matic Kremžar

Na vse mogoče načine. Preveri!

Tik pred uradno promocijo enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta Muff predstavljajo še videospot za aktualni singel 'Uspavanka'.

S čustvi nabita pesem je zahtevala tudi s čustvi nabito zgodbo. Ta prikazuje nemalokrat brutalen boj za življenje in njegovo minljivost. Videospot pa, tako kot pesem, gledalca nagovarja, da pogleda pod površje podob, kjer se skriva pravo sporočilo.

Muff so za vizualizacijo 'Uspavanke' še enkrat izbrali enega najbolj vročih slovenskih režiserjev glasbenih videospotov Predraga Rajčića – Perico, s katerim so že sodelovali pri snemanju spota za pesem 'Tvoje moje'. Za razliko od takrat, pa je zasedba tokrat želela povedati zgodbo na sebi lasten način, saj je sodelovala tako pri pisanju scenarija kot režiji.

Spot, katerega direktor fotografije je bil Vladan Janković, so snemali v stari Ljubljani in v Zagrebu. Med drugim tudi na trgu kralja Tomislava, kjer so posneli prizor, v katerem člani zasedbe v črnih oblačilih v vrsti hodijo okoli trga in mahajo s črnimi zastavami. Zaradi filmske ekipe je bil mimoidočim Zagrebčanom prizor sila nenavaden, saj je padlo kar nekaj zanimivih komentarjev.

Uradna promocija prvenca Muff bo 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!

prejšnji članek
SEDMI SIN
Obsedena!
SEDMI SIN
naslednji članek
Počakaj minuto
Obsedena!
Počakaj minuto
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.