Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Počakaj minuto

12. 11. 2014; 06.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Kim Begovič in Žiga Avbreht skupaj v pesmi, ki je v filmu Vloga za Emo predstavljata tudi video.

Kim Begovič ali Kim B je izjemno talentirana mlada pevka, ki že uspešno hodi po poti, ki si jo je zadala. Tujina ji ni neznana tako kot ona ni povsem neznana v tujini. S svojim pevskim učiteljem Joshua Alamu in drugimi mladimi pevskimi talenti je del poletja preživela v tujini, v Londonu kjer se je izpopolnjevala in družila z mladimi pevskimi talenti s celega sveta,  spoznala pa je recimo tudi sestro Miley Cyrus.

Mladega pevca Žigo Avbrehta smo lahko spremljali v finalu šova Slovenija ima talent, po šovu se je usmeril v svojo glasbeno kariero, prišel pa je tudi primeren trenutek za odlično sodelovanje in tako se znova lahko predstavi v veliki luči.

Mlada pevca sta svoje znanje povezala in nastala pesem Just wait for the minute, ki se že predvaja na radijskih postajah.

Prav Kim je bila pobudnica, da z mladim pevcem ustvarita nekaj lepega, zato nista izgubljala časa in sta se vrgla v delo.

"Mislim, da je čas, ki ga preživiva skupaj, poln smeha in zabave kot tudi resnosti in zbranosti. Vesel sem, da me je povabila k sodelovanju in sem tudi ponosen na najin komad. Najina pesem govori o fantu in dekletu, ki se hočeta bolje spoznati. Z mojega vidika vse skupaj namiguje na ljubezen na prvi pogled," je dodal Žiga.

foto: arhiv

prejšnji članek
Opozarjajo nase
Obsedena!
Opozarjajo nase
naslednji članek
Rio, ljubezen moja!
Obsedena!
Rio, ljubezen moja!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.