Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ceni to, kar imaš!

10. 10. 2013; 08.00
Avtor: Manca
uvodna

foto: Pancho Pop Akademija

Rad/a poješ? Imamo nekaj kot nalašč zate. Upati biti drugačen in izžarevati sebe – to je uspeh!

Pevka NEŽA BRAČUN NESSY se je podala novim izzivom naproti in skupaj z svojim partnerjem DAMJANOM PANČURJEM odpirata moderno glasbeno šolo - PANCHO POP AKADEMIJA. Šola je namenjena vsem starostnim skupina od otrok do odraslih. Svojo ljubezen želita združiti in s srčnostjo pomagati glasbenikom, ki bi želeli biti najboljši v tem kar počnejo najraje. 

Poučevanje moderne glasbe!

Poleg tega, da imata skupaj že glasbeno produkcijo, si je glasbeni tandem začrtal še v roke vzeti mladi rod pevk, pevcev, bodočih inštrumentalistov in začeti poučevati moderno zvrst glasbe, ki predvsem temelji na praktičnemu znanju s katerim lažje razumemo tudi "suhoparno" teorijo. Tako otroci lažje razumejo, zakaj je "fajn", da so podkovani tudi v teoretičnem znanju.  

Vaja dela mojstra – če mojster dela vajo.

Nessy je dolga leta tudi sama nabirala znanje in izkušnje pri raznih pevskih učiteljih, v studiu pri snemanju lastnih skladb in spremljevalnih vokalov za znane slovenske pevke ter na odru. Tokrat pa se je odločila, da svoje izkušnje prenese tudi na druge izvajalce, ki bi radi začeli svojo glasbeno pot pa morda rabijo le pravo usmerite in začetni "push". 

Poučevanje bodočih upov slovenske scene - neprecenljivo

Damjan Pančur (multiinštrumentalist & producent) je na svojem področju pravi profesionalec, saj že vrsto let dela z znanimi slovenskimi imeni kot so Nina Pušlar, Regina, Irena Vrčkovnik, Saša Lendero,... V akademiji je prevzel inštrumentalni del poučevanja (električna in akustična kitara, bass kitara, klaviature, bobni) in poučevanje glasbene produkcije za vse bodoče aranžerje/producente. 

Drugačni in unikatni!

V prvi vrsti nimajo enotnega učnega programa za vse, vendar se vsakemu učencu posvetijo individualno. To po meni, da se program sproti prilagaja njegovim potrebam in željam. Velik poudarek dajejo tudi na samo interpretacijo, saj menijo, da sama tehnična pravilnost petja ali igranja še ne zagotovi uspeha. Večkrat na leto organizirajo tudi svoje koncerte, kjer se lahko pevci in instrumentalisti predstavijo občinstvu in s tem pridobivajo na pravi odrski kilometrini. Poleg tega pa najbolj obetavnim pevcem omogočijo začetek njihove glasbene kariere, snemanje prve skladbe in vse kar spada zraven k pravemu show biznisu. 

prejšnji članek
Fashion Week Aquafresh oktober 2013
Lepotičenje
Fashion Week Aquafresh oktober 2013
naslednji članek
Čefurji raus!
Obsedena!
Čefurji raus!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.