Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zgodbe, ki jih piše življenje!

2. 9. 2013; 08.00
Avtor: K.M.
uvodna

foto: Tommy Love

Odličen pevec, ki zna slovensko – verjameš? Definitivno moraš slišati njegovo glasbo.

Postaven Tommy Love je odličen pevec. Njegova zadnja cd zgoščenka sliši na ime ''Tales From Above''. »Za nov album sem se odločil, ker je bil prvi zame, kar velika uspešnica. Moje skladbe so se predvajale skoraj povsod po svetu. Tudi z drugim albumom sem dosegel, kar nekaj dosežkov in sem zelo vesel. Zgoščenka ima 14 pesmi. Vsaka s svojo zgodbo, ki zelo pritegne.« po slovensko  razloži človek  velikega srca, ki se je rodil v New Orleansu, Louisiana USA. Hodil na dvojezično gimnazijo na Dunaj, v Avstrijo. Sedaj  obiskuje fakulteto in vodi svoje podjetje sredi naše prestolnice, v Ljubljani.

Izjemen talent z božanskim glasom!

Z glasbo se je Thomas začel ukvarjati že kot mladostnik, saj je bil tudi njegov oče glasbeni producent.  »Že pri 3 letih sem bil v cerkvenem pevskem zboru in tako se je moja glasbena pot začela. Pri šestih letih sem prvič nastopal pred širšo javnostjo. Pred več kot 6.000 ljudi. Dve leti pozneje sem se udeležil šova ''show what you got'', kjer sem s pesmijo Michael Jackson-a premagal sotekmovalce. Z očetom sva vadila vsak dan. Pisala pesmi. Učil me je novih trikov in užival sem v ustvarjanju melodij in petju. Kot najstnik sem veliko stopal po glasbenem odru. Eden izmed prvih večjih  nastopov  je bil z ameriškim raperjem Kirkom Bangzem.  Svojo glasbeno pot kot ''javni'' glasbenik sem začel pred 4 leti po smrti svoje matere s pesmijo ''So Hard To Say Goodbye''« pove mladenič Love. Znajde se tako v baladah, kot malce hitrejših ritmih. Stilsko ga bi lahko postavili čisto enakovredno Chris Brownu, Michaelu Jacksonu in podobnim izvajalcem.

Vse nazaj!

Tako bi se slišal prevod R'n'B glasbenega bisera, ki ima originalu naslov All Back.  »Pesem je prvi del ep-a ''Heart Stories'', ki bo v  celoti izšel konec letošnjega leta. Govori o fantu, ki je naredil ogromno napak v svoji ljubezenski zvezi in jih, ko je že prepozno skuša popraviti. Posneta je bila v domačem studiju, kot bo tudi celoten Ep.« pove Tommy.  Nežna balada, ki vsem poboža ušesa in nas pravi v radovednost ter premišljujemo ali je fant prepričal punco, da ga je vzela nazaj ali sta šla vsak  svojo pot.

Čisto svež videospot!

»Videospot je bil posnet na različnih koncih sveta. V Sloveniji in Ameriki. V njem prikazujem zgodbo, ki jo pripovedujem skozi pesem. Igrajo 3 osebe. Za njega sem se odločil za to ker želim, da ima celotni ''Heart Stories'' svoje sporočilo prikazano tudi v vizualni luči.« pove glasbenik za piko na i.  V samem končnem izdelku ne manjka lepih ljudi, čudovitih kadrov mesta in napete zgodbe, ki povezuje celoten videospot – vredno ogleda.

prejšnji članek
Ta nora najstniška leta!
Ta nora najstniška leta!
naslednji članek
V ritmu mladosti!
Obsedena!
V ritmu mladosti!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.