Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najboljše oblečena je Taylor

4. 6. 2015; 12.57
Avtor: Tina G.
Taylor-Swift-2014-Golden-Globe-After-Party
Revija People je ena tistih, ki velja za zvezdniško biblijo, saj v njej človek najde prav vse, kar ga o slavnih zanima. Zelo znane so tudi njihove vsakoletne lestvice, in ena od njih je tudi tista, na katero uvrstijo najboljše oblečene zvezdnice na svetu.

Na prvo mesto najboljše oblečenih se je letos uvrstila mlada Taylor Swift, ki je kar niso mogli prehvaliti. »Taylor je letos 'razturila'. Vedno je videti odlično na rdeči preprogi, hkrati pa vedno malce tvega in se ne drži preverjenih receptov za dober videz,« je zmagovalko komentirala predstavnica revije. Ko je govorila o tveganju, je imela v mislih predvsem svetlo moder kombinezon z izjemno kratkimi hlačkami, ki ga je Taylor nosila na podelitvi nagrad MTV VMA. Za drzen videz, ki je poudaril popolno postavo mlade pevke, je odgovorna oblikovalka Mary Katrantzou, Taylor pa je povedala, da se je v njeni kreaciji počutila zelo pogumno, saj se običajno ne bi taka sprehajala v javnosti. Kljub prvotnim zadržkom je na koncu uživala, kar se je videlo tudi v samozavesti, s katero je pozirala fotografom.

Seveda pa omenjeni videz svetlolase lepotičke ni edini, ki je navdušil modne poznavalce. Nekaj fotografij njenih najboljših stajlingov ti ponujamo v vpogled, ti pa presodi, kateri je Taylor najbolje pristajal.

K FOTKAM:

Taylor_grammy

Svetleča Guccijeva obleka, ki jo je nosila na podelitvi grammyjev, je bila po mnenju poznavalcev ena njenih najboljših izbir letošnjega leta. Taylor je o obleki povedala, da je strašansko težka in da se v njej počuti kot v oklepu, a na fotografijah je bila vseeno videti čudovito.

Taylor_kombinezon

Slavni svetlo modri kombinezonček, v katerem je navdušila.

Taylor_poletje

Ne le na rdeči preprogi, tudi na povsem običajen dan je pevka videti popolno. Poleti rada pokaže svoje dolge noge, tudi sproščen videz pa dopolni z glamurozno živo rdečo šminko, ki je postala že njen zaščitni znak.

Taylor_jesen

Tudi ko pritisne mraz, ni razloga, da ne bi bila videti kot iz škatlice. Med nakupovanjem na ulicah New Yorka je navdušila s to stilsko dovršeno podobo.

prejšnji članek
SELENA GOMEZ: Vzorci, barve, napisi
Obsedena!
SELENA GOMEZ: Vzorci, barve, napisi
naslednji članek
Koga obožujejo najstniki?
Obsedena!
Koga obožujejo najstniki?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.