Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Največje modne preobrazbe zvezdnikov

4. 6. 2015; 12.59
Avtor: Katja Kaja
Njena.si
Čeprav jih spremljamo na skoraj vsakem koraku, včasih kar težko dojamemo, kakšne stilske preobrazbe so doživeli. Morda kakega zvezdnika obožuješ šele kako leto, zato ne veš, kakšen je bil včasih, morda si na njegov prejšnji slog preprosto pozabila. Tako kot ti tudi oni odraščajo, se iščejo in preizkušajo različne možnosti. Zakaj torej tudi oni ne bi dosegli popolne preobrazbe, ki gre včasih na bolje, včasih pa žal na slabše.

Slog je osebna izbira, a kaj ko so zvezdniki vedno pod našim drobnogledom. Oni krojijo modne smernice, oni so odraz tega, kaj naj bi bilo moderno, in oni povzročajo vale zgražanja ali odobravanja, ko se odločijo za korenito spremembo. Kateri zvezdniki so pred tvojimi očmi doživeli največje spremembe?

Taylor Momsen

Morda se je spomniš iz filma Grinch, zagotovo pa si jo videla v vlogi Jenny Humphrey v seriji Opravljivka. Tako kot njen lik je tudi ona odraščala, se spreminjala in spreminjala svoj slog. Iz prikupne deklice se je spremenila v vseameriško lepo dekle, ki je navdušilo vse, tudi modne strokovnjake, vseeno pa jo je kariera odpeljala v popolnoma drugačne vode. Z uspehom njene rock skupine The Pretty Reckless je morala postati prava rockerica. Njen slog je iz dolgih ženstvenih oblek, popolnih las in urejenih nohtov prešel v rockovsko črno barvo, močna ličila, usnje in strgana oblačila. Taylor je takšna tako na odru kot tudi v zasebnem življenju. Vseeno pa je še vedno lepotica, ki sledi sama sebi.

Ariel Winter

Ariel v seriji Sodobna družina igra pametno dekle Alex, ki svoje življenje posveča predvsem šoli, z zunanjim videzom pa se ne obremenjuje preveč. Dekliške stvari je v seriji ne zanimajo. Podobno bi lahko rekli tudi za njeno zasebno življenje, saj jo fotografi velikokrat ujamejo oblečeno v navadno trenirko, majico in športne copate. Vendar se komaj šestnajstletna Ariel popolnoma spremeni, kadar stopi na rdečo preprogo. Že vse od začetka serije Sodobna družina najstnica navdušuje v svojih formalnih opravah. Te tudi skrbno prilagodi dani priložnosti. Če gre za bolj sproščeno prireditev, se pojavi v najstniški, a lepi obleki oziroma kombinaciji. Kadar gre za veliko prireditev, kot je podelitev emmyjev, pa Ariel navdušuje v svečanih oblačilih, ki na eni strani poudarijo njeno odraščanje, z barvnimi kombinacijami pa še vedno kažejo na njeno dejansko starost. Čeprav ji številni očitajo, da na rdeči preprogi deluje preveč odraslo, ti je Ariel lahko pravi vzgled, saj je dokaz, da se lahko iz dneva v dan popolnoma prilagodi priložnosti.

Jason Dolley

Simpatični svetlolasec je zaslovel predvsem z vlogami v Disneyjevih uspešnicah, kjer je vedno slovel po svojih malo daljših svetlih laseh in značilnih najstniških oblačilih. Z odraščanjem je ugotovil, da je lahko še kako moderno, tudi če svoje lase malce pristrižeš in uporabiš čisto malo gela za lase. Iz otroškega dolgolasca se je tako spremenil v simpatičnega fanta, ki navduši marsikatero dekle. Če k temu dodamo nekoliko pop-rock slog, z obvezno usnjeno jakno, zapestnicami in simpatičnim obeskom okoli vratu, lahko rečemo, da se je Disneyjev zvezdnik spremenil v postavnega fanta, ki navdušuje najstnice.

Demi Lovato

Simpatična pevka in igralka Demi Lovato je v življenju prestala že veliko. Najhuje pa je bilo zagotovo spopadanje s telesno težo. Zdaj ko je sprejela svoje telo in določila svoj slog, pa je največjo spremembo doživela njena pričeska. Najprej je svoje rjave lase pobarvala na svetlo, nato pa je začela eksperimentirati. Najprej z neonsko modro barvo, s katero je res presenetila, a vseeno navdušila. Zdaj pa je modro barvo zamenjala za močno rožnato, za nameček pa si je zabrila še šop las in že s samo pričesko korenito spremenila svojo podobo.

prejšnji članek
Kaj se na netu skriva modnega?
Moj life
Kaj se na netu skriva modnega?
naslednji članek
Najbolj modni fantje … zvezdniški seveda!
Lepotičenje
Najbolj modni fantje … zvezdniški seveda!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.