Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Malo za šalo!

5. 6. 2015; 06.04
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Marko Ocepek

Ima veselje in smisel za glasbo. Kot tudi za likovno ustvarjanje (kar mogoče marsikdo ne ve). Spomine na svoje najstniške dni obuja … Tim Kores Kori.

Prvih ne pozabiš nikoli … Gremo obujati spomine!

Prvi nastop:  

V Kopru pred 10 leti, kjer smo pod pretvezo, da bomo igrali pred 500 ljudmi na koncu nastopali sredi dnevne sobe, na tradicionalnem ''kakijevem teku'' za penzioniste. Igrali smo smo po večini metal priredbe… si predstavljate? :)

Prvi kiks:

Padel v ogenj na domačem vrtnem pikniku, ko so vsi vedeli kaj se bo zgodilo - samo jaz ne. Tako sem si precej hudo opekel desno dlan, ki sem jo potisnil v vročo žerjavico.

Prva laž:

Jih je bilo precej, se ne spomnim točno specifične, lahko pa povem, da sem nastavil pekoč čili prijatelju v juho in prevalil krivdo na juho :)

Prva kazen:

Kot nepokvarjen šmrkavec sem se želel pokazaat pred mojimi z vsemi žavbami namazanimi prjatelji, da znam bit tudi jaz barabek in ne ''pussy'' zato sem popolnoma brez izkušenj odšel v eno tehnično trgovino, ukradel CD skupine The Offspring, ker pa kot sem rekel,nisem pokvarjena duša, sem ukradel CD, ki sem ga doma že imel, in ker me vest preveč pekla, sem zamenjal moj stari, malce ''počohan'', CD z novim iz trgovine, staro za novo recimo. Seveda so mojega bad ass prijatelja in mene veselo opazovali ter se smejali kaj za vraga počenjam eno uro v trgovini in »mučkam«… dobili so naju kakopak in naju z marico odpeljali na policijsko postajo tabor 2 :/ (konec osnovne šole) Defitivno največja moja neumnost… in prva kazen.

Prvi cvek:

Matematika, je bilo za pričakovat, potem ko sem celo popoldan igral nogomet namesto učil v osnovni šoli :) Bil  pa je tudi edini!

Prvi poljub:

S sošolko Nušo v osnovni šoli.

Prva zabava:  

Res taprava. Spomnim se ko smo na Pohorju praznovali moj 20 rojstni dan. Bilo nas je okoli 100 kolegov in kolegic. Cel večer smo poslušali enega prijatelja kako je šel odtočit in slišal grozlijvo rjovenje… Bolj kot je razlagal bolj smo ga spraševali kaj je kadil? 
Drug dan me kliče oče, ko se zbudim malce »ranjen« od prejšnjega večera ter pove, da cel dan že po radiu govorijo, da je lovec ustrelili malega medveda mami medvedki, 500 m od našega vikenda isti večer. Tako je razjarjena mama medvedka hodila okoli hiše, tako kot mi, celo noč do jutra… ups…imamo pač srečo :)

Prva pomoč:

Jo obvladam že iz izpita za avto in kasneje zaradi potapljaškega izpita kategorije P2

Prva pohvala:

Ob moji prvi samostojni likovni razstavi. Tiste so mi veliko pomenile :)

Prvi telefon:

Cigl, benefon :)

……………..

Tvoje sporočilo:

Ne sekirat ljudi okoli sebe, dajte raje drva. Pridno berite in se izobražujte. Predvsem vam želim  obilico zagretega učenja, sej veste, kar se Janezek nauči, Janezek zna. To velja tudi za življenjsko šolo. Pomagajte drugim in s tem tudi sebi. Poslušajte Rolling Stonese in  Beatle, saj je dandanes glasba zelo ne-poslušljiva :) Bodite to kar ste, stavite na vse, ker ste Zgodba zase :) »FAJFKA«!

prejšnji članek
Aplikacija ti pomaga pri branju
Obsedena!
Aplikacija ti pomaga pri branju
naslednji članek
Monako, skok v malo državo
Moj life
Monako, skok v malo državo
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.