najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najbolj brane knjige

17. 9. 2015; 06.03
Avtor: K.M.
books
Si te knjige že prebrala?

V iskanju novega bralnega materiala, se velikokrat izgubiš v poplavi novosti, klasik in priporočil. Kaj brati? Kaj moraš izbrati in zakaj? Okusi so zelo različni, prav tako želje in občutki. Še bolj različne pa so same knjige, med katerimi izbiraš. Težko ti izdamo recept za izbiro popolne, predstavljamo pa ti trenutno najbolj prodajane



Dejstvo, da so med najbolj prodajanimi, zagotovo kaže na to, da so v večini tudi kvalitetne. Zopet pa pride do nove kvalifikacije, ki se dotika predvsem osebnega okusa.

Vsaj en popoln dan
Visoko na lestvicah je mladinski roman Vsaj en popoln dan, pisateljice Jennifer Niven. Gre za njen prvenec, ki govori o zgodbah dveh najstnikov, eden je na dnu in drugi na vrhu, skupaj pa odkrivata radosti ravnovesja. 

Čudo
Ijemen mladinski roman že več kot dve leti kraljuje na lestvicah mladinskih romanov. Tudi tu gre za prvenec izpod rok avtorice R. J. Palacio in govori o tem, kako drugačnost išče svoje mesto v komplicirani sodobni družbi. Roman, ki ga bodo hoteli prebrati tudi tvoji starši. 

Dekle v pajkovi mreži
Čeprav je roman izšel šele konec meseca avgusta, pa že ruši rekorde. Številne zanima, kako so se spopadli z nadaljevanjem zapuščine legendarnega Larssona, spet drugi pa uživajo v vrhunski skandinavski kriminalki. Če si ljubiteljica slednjih, boš v tej knjigi zagotovo uživala. 

Krive so zvezde
Kljub številnim drugim uspešnicam Johna Greena, še vedno ne moreš mimo najbolj prepoznavne uspešnice, Krive so zvezde. Če jo še nisi prebrala, je čas, da jo vzameš v roke.

prejšnji članek
Mesto, ki še vedno skriva številne kotičke
Moj life
Mesto, ki še vedno skriva številne kotičke
naslednji članek
Zvezdnica je bila tarča posmeha
Obsedena!
Zvezdnica je bila tarča posmeha
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska