evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ariana šokirala z novo barvo las

18. 10. 2015; 06.29
Avtor: Ana K.
Navdih za to barvo je našla v liku iz filma Harry Potter.

Ariana Grande je ponovno presenetila. Tokrat s svojo čisto novo pričesko. Zvezdnica se je odločila, da ob izidu nove pesmi poskrbi za majhno spremembo in to ji je tudi uspelo. Njen nov videz te bo pustil odprtih ust.



Priljubljena pevka in igralka Ariana Grande je razkrila, kaj počne v svojem prostem času. Ko ne poje, ne igra in ne hodi na turneje, prebira knjige. Še posebej pri srcu pa ji je serija knjig Harry Potter. Nad njimi je tako navdušena, da je svojega psa poimenovala Sirius Black, po botru glavnega junaka Harryja. Tokrat pa je naredila še korak dlje in spremenila videz svoje pričeske, tako da je posnemala svoj najljubši lik, in sicer Luciusa Malfoya. Njeni lasje so postali sivi. Prav si slišala. Ariana je postala sivolaska.

S svojim novim videzom nas želi opozoriti na svojo prihajajočo uspešnico 'Focus', ki bo izšla tridesetega oktobra. S to spremembo nam je namignila, da lahko pričakujemo nekaj novega in svežega, nekaj česar pri njej do sedaj še nismo videli. Pustimo se presenetiti.

prejšnji članek
Kam za krompirjeve počitnice?
Moj life
Kam za krompirjeve počitnice?
naslednji članek
1D: Je njihova nova pesem plagiat?
Obsedena!
1D: Je njihova nova pesem plagiat?
Preberite tudi