profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Spopad v družini Beckham

21. 10. 2015; 02.01
Avtor: Ana K.
Družina Beckham, fantje
Brooklyn je 'napadel' očeta.

V medijih lahko večkrat zaslediš, da sta Beckhamova odlična starša. Kljub njuni prepoznavnosti in polnem urniku, veliko svojega časa namenita otrokom. To pa le-ti zelo cenijo, saj fotografije skupnega druženja takoj objavijo na svojih družbenih omrežjih. Kaj pa se je pri Beckhamovih dogajalo tokrat?

Lahko rečemo, da sta se David in Brooklyn spopadla po moško. Igrala sta se igro 'kdo je močnejši'. In kdo je zmagal? Ne vemo, ker je vsak od njiju povedal svojo zgodbo. Brooklyn je fotografijo spopada objavil prvi in zapisal:

»V tvojih sanjah oči …«

Kot vidiš se je pošalil, da oče nima možnosti, ker je sam močnejši od njega. Kako pa je njun spopad interpretiral David? Slavni nogometaš je na Instagramu objavil drugačno fotografijo, in sicer takšno, ki pa namiguje na njegovo premoč nad najstarejšim sinom, pod njo pa zapisal:

»Čisto običajna nedelja pri Beckhamovih … Gospodič Brooklyn se je skušal spraviti na svojega 40-letnega očeta, a je ponovno izgubil.«

Tako še zdaj ne vemo kdo je močnejši. Zagotovo pa lahko trdimo, da se David in Brooklyn odlično razumeta in to ne samo kot oče in sin, temveč tudi kot prava prijatelja.

prejšnji članek
S čim je obsedena Kylie?
Obsedena!
S čim je obsedena Kylie?
naslednji članek
Vse kar moraš vedeti o prvem spolnem odnosu
Moj life
Vse kar moraš vedeti o prvem spolnem odnosu
Preberite tudi