Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si navdušena nad Tylerjem Oakleyjem?

10. 11. 2015; 06.59
Avtor: K.M.
tyler-oakley-binge-book-tour-wraps-up-02
Potem te bo navdušil tudi njegov Binge.

Fenomen popularne kulture, odvetnik za pravice ljudi, ljubljenec Youtubarjev ... Vse to je priljubljeni Tayler Oakley, ki je svoje zamisli sedaj združil še v knjigi Binge. Gre za njegovo prvo kolekcijo  duhovitih, osebnih in preprosto smešnih zapisov, ki so seveda napisani v obliki, s katero te je osvojil tudi na družbenih omrežjih in zaradi katere ga sedaj sledi že več kot 21 milijonov sledilcev. 

''Generalno menim, da bodo oboževalci presenečeni s strani vsakega poglavja. Želel sem si, da bodo z zapisanim zadovoljni tudi super oboževalci. Nisem želel, da bi med branjem pomislili 'Oh, to zgodbo pa že poznam' ali pa 'Oh, o te osebi pa že vse vem'. Želel sem, da bi bilo sveže in novo, kar je bilo zelo težko izvedljivo, saj veste, da videe delam že zelo dolgo. Bilo je predvsem 'Kaj sem še izpustil','' je o knjižnem prvencu povedal Tayler. 

Priljubljeni vloger je še dodal, da so v knjigi zbrane vse neverjetne zgodbe, ki jih je vedno želel deliti z oboževalci. Ne glede na to, ali so o njegovem osebnem življenju, o sramotnih razmerjih, o družini, prijateljih ali predvsem o najboljših ter najslabših trenutkih v njegovem življenju. Njegovo knjigo lahko v angleškem življenju kupiš tudi v Sloveniji.

prejšnji članek
Nova dišava, ki bo spremenila tvoj vsakdan
Lepotičenje
Nova dišava, ki bo spremenila tvoj vsakdan
naslednji članek
Katere pesmi so o njej?
Obsedena!
Katere pesmi so o njej?
Preberite tudi