sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Se bo res poročila?

15. 11. 2015; 06.21
Avtor: K.M.
ariel-winter-emmys-2015-w352
Stara je šele sedemnajst.

Pred dnevi so se v medijih pojavile govorice, da naj bi po dveh letih zveze o poroki že razmišljala zvezdnica serije Moderna družina, Ariel Winter. S svojim fantom naj bi se poročila naslednje leto, ko bi mlada igralka dopolnila osemnajst let. 

Seveda je šlo zgolj za govorice, saj je Ariel govorice že obsodila preko svojega Instagram računa, saj je nanj objavila pogovor s svojo pomočnico, v katerem sta se na račun izmišljenih govoric lepo pozabavali.
Ariel je zapisala: ''Davina, glede na revijo Star, se bom poročila. Želim da golobice plešejo okoli mene, 4000 samorogov, preveri, če je Oprah prosta ...''

Mladoletna igralka seveda še ne razmišlja o poroki. Se pa v zadnjih dneh močno sooča s takšnimi in drugačnimi napadi. Na Instagramu je objavila nedolžno fotografijo z nečakinjama, na kateri pa nosi kopalke, saj so bile skupaj na čolnu. Nekdo pa je pod komentar zapisal: ''Kar prosiš za'', nič pozitivnega, seveda.

Ariel pa se je tudi na to odzvala kar burno in poudarila, da z oblačili izražaš sebe in namen tega, da si recimo v kopalkah zagotovo ni to, da prosiš za to, da se ti zgodi nekaj negativnega.

Ariel skupaj s fantom.

Ariel skupaj s fantom.

prejšnji članek
Še 10 dni do finala!
Top Smrklja
Še 10 dni do finala!
naslednji članek
Zvezdnica presenetila vse
Lepotičenje
Zvezdnica presenetila vse
Preberite tudi