sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Šokantno priznanje Zayna Malika

19. 11. 2015; 09.46
Avtor: K.M.
zaynmalik
Je povedal preveč?

Nekdanji član skupine One Direction, Zayn Malik, je v času, ko njegova nekdanja skupina predstavlja najnovejši album, prvi brez njega, pričel govoriti o svojih odločitvah. V letošnjem letu je dvignil veliko prahu, sedaj pa se je o vsem tem končno razgovoril. Nekatera priznanja so kar šokantna.

Skoraj ni prišel na avdicijo za X-factor
Zayn je priznal, da je bil v času X-factorja zelo len in če bi bilo po njegovo, se na avdicijo sploh ne bi odpravil. To je storil samo zaradi svoje mame, ki ga je zbudila, on pa je čutil, da ji to dolguje. 

Članstvo v skupini naj bi njega in druge člane sililo v neko podobo, ki je v zasebnem in lastnem življenju ne bi nikoli želeli. 
Če ne bi bil član skupine, bi bila njegova podoba čisto drugačna. Hkrati meni, da glasba ni najboljša in trdi, da tako menijo tudi nekateri preostali člani skupine. Zayn pravi, da glasbe svoje nekdanje skupine ne posluša in je ne bo poslušal, saj to ni glasbeni stil, v katerem bi sam užival. 

Zakaj je zapustil skupino?


''Velik del tega, zakaj sem skupino zapustil je to, da sem se pričel zavedati, da to, da si največja skupina ni več pomembno. Ni bilo pomembno koliko kart smo prodali. Bolj pomembno se mi je zdelo, kako se dotaknem ljudi. Želim se jih dotakniti na pravilni način in želim, da verjamejo temu, kar jim govorim.''

Jo je pustil preko sms sporočila ali ne?
Zayna so zelo razburila namigovanja, da je svoje nekdanje dekle, Perrie Edwards, zapustil preko kratkega mobilnega sporočila. Pevec poudarja, da se on in ona zavedata, da se štiriletna zveza nikakor ne sme prekiniti na ta način in da sam tega zagotovo ni naredil, saj ima članico zasedbe Little Mix še vedno zelo rad. 

Kaj pa ti meniš o njegovih razkritjih? 


prejšnji članek
Razkrite so njihove skrivnosti
Obsedena!
Razkrite so njihove skrivnosti
naslednji članek
Božične kolekcije so tu
Lepotičenje
Božične kolekcije so tu
Preberite tudi