pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Razkrite so njihove skrivnosti

19. 11. 2015; 11.14
Avtor: K.M.
ellenonedirection
Člani skupine 1D so se razgovorili.

Člani skupine One Direction so bili gostje pri televizijski voditeljici Ellen DeGeneres. Le-ta je znana po tem, da iz številnih izvleče njihove, tudi največje, skrivnosti. Preveri, kaj so jim izdali Harry, Niall, Louis in Liam ter kdo je bil največkrat ujet na laži. 



Člani skupine so se s priljubljeno voditeljico igrali eno izmed njenih iger, v kateri voditeljica pove neko dejstvo, vsi sodelujoči pa s tablico potrdijo, da so to že storili, ali dejstvo zavrnejo. Na ta način ti lahko sedaj razkrivamo številne sočne podrobnosti, ki jih morda o skupini še nisi vedela.

Naredil sem si tatu, ki ga obžalujem.
Liam je priznal, da je tatu puščic, ki ga ima na desni roki, tisti, ki ga je obžaloval, predvsem zaradi odziva njegove družine, ko so ga videli. 

Uporabljal sem zobne ščetke drugih članov skupine.
Niall in Louisu sta priznala, da sta to že naredila in s tem povzročila kar burni odziv pri drugih dveh članih. Hmm, tudi mi ne vemo, kako naj se odzovemo na to novico. 

Nag sem se kopal v hotelskem bazenu.
Samo Liam trdi, da tega ni storil. Celo pritožil se je, če so ostali trije to naredili skupaj in za njegovim hrbtom. Na žalost so to zagotovo storili v zasebnem hotelskem bazenu in ne tam, kjer bi na njih lahko naletela katera izmed oboževalk. 

Zapletel sem se z oboževalko.
Morda je ta trditev dvignila še največ prahu, saj je Harry priznal, da je to že storil. S tem pa je dvignil upanje številnim, ki so do tega trenutka menile, da kaj takega ni mogoče. 

Je nekdo o meni že napisal pesem. 
Vsi fantje so trdili, da o njih še nihče ni napisal pesmi, a zagotovo veš, da temu ni tako, saj je svetovni javnosti znano, da je Taylor Swift o Harryju, ki je njen nekdanji fant, napisala kar nekaj svojih uspešnic. Ellen je pevca celo zbodla, da se ne bodo več igrali, če bo še naprej lagal. 


Fantje pa so še izdali, da so spoštujejo nekdanja dekleta in da nihče ni hodil z nekdanjim dekletom drugega člana. Da se jim je že pripetilo, da so poredno sporočilce poslali napačni osebi in da občutek ob tem zagotovo ni bil prijeten. Priznali so celo, da se včasih zlažejo o tem, kdo so, kar je najlažje narediti pri osebah, ki njihove kariere ne spremljajo. 

Si izvedela, kaj novega? Če ne, pa si lahko v spodnjem videoposnetku ogledaš, katera zvezdica je njihova največja oboževalka: 

prejšnji članek
Gigi je postala neprepoznavna
Lepotičenje
Gigi je postala neprepoznavna
naslednji članek
Šokantno priznanje Zayna Malika
Obsedena!
Šokantno priznanje Zayna Malika
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija