sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Žaljivke so jo močno prizadele

25. 11. 2015; 04.52
Avtor: Ana K.
landscape-1448310382-gettyimages-185146111-1
Na norčevanje iz njenih staršev se je odzvala očitajoče.

Slavna pevko in igralko je nekaj močno razjezilo. Ko je na družbenem omrežju Twitter objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojimi starši, se je sprožil val nesramnih komentarjev. Le-te so zvezdnico močno prizadeli. Zendaya je staršema stopila v bran in nesramnežem povedala svoje. Preveri, kaj je zapisala.



Ko je Zendaya na družbenem omrežju Twitter objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo mamo in očetom, so se pojavile številne žaljivke in neprimerni komentarji. Pisali so, da sta njena starša grda. Nad tem je bila zvezdnica ogorčena in zapisala:
»Kot prvo, bom molila za vas. Medtem, ko ste tako zaskrbljeni z videzom mojih staršev, morate vedeti, da sta to najbolj nesebični osebi na svetu. Sta osebi, ki sta se odločili posvetiti svoje življenje, ne temu, da bi se ukvarjala z nepomembnimi stvarmi in z žaljivkami tujih staršev po Twitterju, ampak izobraževanju svojih otrok. Zato vas prosim, da se odjavite in odidete v šolo, objamete učitelja in začnete brati učbenik … in, ko smo že pri tem, stopite pred ogledalo in se zavedajte, da ste lepi, ker take sovražne stvari izhajajo iz notranjih konfliktov … Jaz in moja prelepa družina,« so bile besede pevke, ki jih je namenila tistim, ki so žalili njeno družino.

Zendayo popolnoma podpiramo in menimo, da je storila prav. Nihče nima pravice žaliti druge. Tudi ti podpiraš pevko?

prejšnji članek
Jutri finale TOP NAJSTNICE 2015
Top Smrklja
Jutri finale TOP NAJSTNICE 2015
naslednji članek
Bo imel Louis res težave pri izbiri imena za otroka?
Obsedena!
Bo imel Louis res težave pri izbiri imena za otroka?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija