sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Rezultati ankete so pokazali, da …

29. 11. 2015; 01.51
Avtor: Ana K.
exercise
… si precej telesno aktivna.

Gibanje je pomembno, saj krepi tvoje telo in duha, je nujno potrebno za tvoje zdravje in dobro počutje. Lahko rečemo, da smo veseli, da vas je več kot polovica telesno aktivnih najmanj trikrat na teden.

Rezultati so pokazali, da vas četrtina telovadi vsak dan. Moramo priznati, da smo nad rezultatom navdušeni, ker je telesna aktivnost zelo pomembna. Sploh danes, ko je tempo življenja hiter, stresen in ko si prisiljena veliko časa presedeti, bodisi v šolskih klopeh ali pa pred računalnikom. Najstnica vzpodbuja šport, ker prinaša same pozitivne stvari. Zato ti svetujemo, da nadaljuješ s telovadbo, za kar ti bo hvaležno tako tvoje telo kot zdravje.

Kaj pomeni biti aktiven?
Biti aktiven ne pomeni, da moraš vsak dan preteči cel maraton, nasprotno, obstajajo tudi lažji načini kako spraviti telo v gibanje in se istočasno zabavati. Priporočeno je, da naj bi se ljudje aktivno gibali vsak dan, vsaj pol ure. To je lahko že pol ure hitre hoje s svojo najboljšo prijateljico, ali pa kolesarjenje do trgovine. Avto in avtobus nista edino prevozno sredstvo, ki obstaja, vzemi kolo in tako boš naredila nekaj dobrega zase, kot tudi za okolje. Ples, kotalkanje in plavanje so odlični športi, ki jih lahko izkoristiš za sprostitev in zabavo. Kot vidiš se ne rabiš 'mučiti', izberi si aktivnost ob kateri se boš zabavala in katero boš z veseljem obiskovala oziroma izvajala kar sama.

Biti aktiven ni težko, potrebuješ le malo volje in vzpodbude.

prejšnji članek
Zapustil je njeno hišo
Obsedena!
Zapustil je njeno hišo
naslednji članek
So te sošolke izključile iz svoje družbe?
Moj life
So te sošolke izključile iz svoje družbe?
Preberite tudi