sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tukaj je rešitev za vse matematične težave

12. 12. 2015; 09.35
Avtor: Ana K.
High-School-Girl-Math-copy
Z aplikacijo 'PhotoMath' bo rešljiv še tako zapleten matematični račun.

Ti matematika ni bila nikoli preveč všeč? Se vedno mučiš z računanjem zapletenih računov in za povrh prideš do napačnega rezultata? Zakaj si ne bi pomagala z apliakcijo 'PhotoMath'? To je pripomoček, ki te bo rešil nočnih mor.

'PhotoMath' je najpametnejši foto-kalkulator na svetu! Vse kar moraš narediti je to, da kamero usmeriš na račun, ki ti dela preglavice, ga poslikaš in rezultat bo pred tvojimi očmi že v nekaj sekundah. Pridruži se množičnim uporabnikom po vsem svetu in naj tvoje učenje napreduje hitreje in na tebi prijazen način.

Aplikacija podpira osnove aritmetike, ulomke, decimalna števila, linearne enačbe, logaritme in še številna druga matematična polja. Naj pa te opozorimo, da ne zazna ročne pisave. Torej, morajo biti računi računalniško zapisani.

Konec je triurnega mučenja, da bi prišla do pravilnega rezultata, saj ga lahko izveš v trenutku, kar pa ti bo olajšalo učenje. Seveda pa ne smeš goljufati in pri domači nalogi samo prepisati rezultat. To ti pri testu ne bo prav nič koristilo. Aplikacija je namenjena temu, da preveriš ali si prišla do pravilne rešitve in ne temu, da bi računala namesto tebe;).

prejšnji članek
Ti dela odstranjevanje laka z bleščicami preglavice?
Lepotičenje
Ti dela odstranjevanje laka z bleščicami preglavice?
naslednji članek
Doživi noro božično pustolovščino!
Obsedena!
Doživi noro božično pustolovščino!
Preberite tudi