sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Izšla je knjiga, ki si jo čakala

7. 1. 2016; 03.52
Avtor: K.M.
naturneji2
Znan je datum prevoda nadaljevanja knjige Spletna punca!

Saj veš, da smo že pisali o tem, da je v angleškem jeziku izšlo nadaljevanje knjige Spletna punca, ki jo je napisala priljubljena vlogerka Zoe Sugg. Girl online on tour pa bo kmalu na voljo tudi v Sloveniji. Kaj kmalu boš lahko prebirala knjigo Spletna punca na turneji. Trda izdaja je že izšla, mehka, cenejša, pa še prihaja.

Kaj se bo Penny pripetilo v drugem delu?
Noah Penny povabi na glasbeno turnejo po Evropi in ona že komaj čaka, da bo ta čas preživela s svojim uspešnim fantom. Ampak vse ne more iti tako gladko. Noah ima zelo natrpan urnik, člani skupine dejstva, da se jim je na turneji pridružila Penny ne sprejmejo na najlepši način, hkrati pa ji grozijo še ljubosumne oboževalke ... Penny si ne more pomagati, da ne bi pogrešala družine, najboljšega prijatelja Elliota in seveda svojega bloga, Girl Online.

Ji bo uspelo uskladiti vsakdanje življenje in ljubezen, med tem ko bo potovala po Evropi, ali bo v želji po popolnem poletju izgubila vse?

Iz založbe Učila International, ki bo knjigo izdala, so sporočili, da je trda vezava že izšla in jo že lahko najdeš v njihovih knjigarnah. Na žepno knjigo, ki bo seveda nekoliko cenejša, pa boš morala počakati do 15. januarja.


prejšnji članek
Odpovedala je koncerte
Obsedena!
Odpovedala je koncerte
naslednji članek
Zaigrala bo v tem filmu
Obsedena!
Zaigrala bo v tem filmu
Preberite tudi