bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zimske modne zapovedi

7. 1. 2016; 09.02
Avtor: K.M.
10636645_10153205014252611_594794019841102901_o
Sneg je že pobelil smučišča.

Dolgo si ga čakala, a sneg je končno tu. Le-ta pa je prinesel tudi številne zimske aktivnosti, ki jih seveda ne smeš zamuditi. Med njimi je tudi priljubljeno smučanje. Tokrat se bomo dotaknili enega spektra oblačil, ki jih moraš imeti na smučišču. 

Tokrat te ne bomo vodili skozi korake pravilnega oblačenja, ki ti bi zagotovilo občutek toplote. Ampak se bomo posvetili barvnim kombinacijam. Obstajajo trije NE-ji oblačenja, ko govorimo o smučarski aktivnosti. 

1. Nikoli se ne smeš obleči v belo barvo, saj se boš na smučišču v njej izgubila. Bele se na beli podlagi ne opazi, tudi če ti je bil komplet še tako všeč. Prijatelji te ne bodo opazili, podobno pa je tudi z ostali smučarji in deskarji, ki bodo v tistem trenutku na smučišču. To pa lahko vodi v neprijetne posledice.

2. Nikoli se ne smeš obleči v popolnoma črni komplet. Tu je predvsem modni vidik, saj kljub večno modni črni, to pravilo ne velja na smučišču.

3. Podobno je tudi z ostalimi enobarvnimi kompleti, ki so v svetu smučanja že malo pozabljeni.

Najbolj pomembno je, da uporabljaš veliko barv. Zaželeno je, da so te barve izstopajoče, da se med seboj ''tepejo'' in da pride do kontrasta. Tudi če izbereš črno jakno, naj bodo hlače čim bolj žive barve. 
Modna zapoved smučišč je: ČIM VEČ BARV.

Že imaš svoj priljubljeni komplet?

prejšnji članek
Zaigrala bo v tem filmu
Obsedena!
Zaigrala bo v tem filmu
naslednji članek
Zayn je popolnoma na tleh
Obsedena!
Zayn je popolnoma na tleh
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska