boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Brez teh filmov ni pravega božiča

22. 12. 2015; 06.55
Avtor: Ana K.
SantaClausWatchingTVMovieWithPopcorn.jpg.653x0_q80_crop-smart
Te filme si moraš v času praznikov nujno ogledati.

Saj veš, da k pravemu prazničnemu vzdušju veliko prispevajo tudi filmi. Ni lepšega kot se zlekniti na kavč in uživati v praznični atmosferi, ki jo pričarajo zabavni in navihani novoletni filmi. Izkoristi priložnost in si jih oglej skupaj s svojo družino. Prepričani smo, da ti tega vsakodnevna opravila in hiter tempo drugače ne dopuščajo.

Najstnica je izbrala tri najboljše božične filme, ki si jih moraš ogledati. Seveda pa nimamo čisto nič proti, če nam tudi ti zaupaš naslov kakšnega filma, ki te je resnično pritegnil in polepšaš praznike tako nam in kot tudi preostalim bralkam Najstnice.

1. Pisma sv. Nikolaju

Slovenski režiser, ki je svoje zatočišče našel na Vzhodu, natančneje na Poljskem, je predlani presenetil z izvrstnim celovečercem Pisma Sv. Nikolaju. Če si zasanjana duša, iskalka popolne ljubezni in ljubiteljica srečnih koncev, bo to film, ki ti bo ogrel srce. Dogajanje je postavljeno v predbožični čas idilično zasnežene Varšave, kjer boš spremljala nekaj naključnih posameznikov in počasi sestavljala zgodbo v celoto.



2. Polarni vlak
S Tomom Hanksom je težko zgrešiti, se strinjaš? Ko pa ga postaviš še ob bok fanta, ki išče smisel božiča in življenja kot takšnega, boš dobila odlično filmsko poslastico za celotno družino. Govorimo o filmu, ki pokaže, da je božični duh vse prej kot zgolj obdarovanje in darila. Se strinjaš, da darila niso vse?

3. Pravzaprav ljubezen
Pravzaprav ljubezen je romantična komedija, ki je resnično vredna ogleda. Zabavala te bo odlična igralska zasedba, izvrsten scenarij, malo »cukra« in malo grenkobe, predvsem pa veliko britanskega humorja! Prava izbira za božični dan.

Naj bodo prihajajoči prazniki nekaj posebnega, preživi jih v krogu najbližjih.

prejšnji članek
Preverite: Ste osvojili diamantni nasmeh?
Moj life
Preverite: Ste osvojili diamantni nasmeh?
naslednji članek
Migaj tudi pozimi
Obsedena!
Migaj tudi pozimi
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska