petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Te knjige so postale prave uspešnice

23. 12. 2015; 06.20
Avtor: K.M.
Connor-Franta-A-Work-in-Progress
S spleta nazaj v knjižne oblike.

Čeprav verjetno velikokrat slišiš, da zagotovo ne bereš, ker si mlada. Da brskaš samo po spletu in da te knjige ne zanimajo ... Mi vemo, da temu ni tako. Še več, v zadnjih letih so postale knjige neverjetne uspešnice. Predvsem tiste, ki so jih ustvarili priljubljeni blogerji oziroma vlogerji. Ravno tisti, ki ustvarjajo spletni svet, a so se vseeno vrnili v klasično knjižno obliko. Že imaš kakšno?

Knjiga je izšla aprila 2015. Je ena izmed najbolj prodajanih knjig, ki so izšle v tem letu. Najbolj prodajana tako v londonu kot tudi v New Yorku, kjer je kraljevala več kot 16 tednov ... Zagotovo govorimo o kakem romanu, ob katerih se dolgočasiš. Pa ne. Si že slišaka za knjigo A Work in Progress, ki jo je napisal Connor Franta? Zagotovo poznaš zvezdnika youtube vlogov, ki se je odločil, da se ti predstavi tudi v knjižni uspešnici. V njej lahko slediš njegovemu življenju od rojstva pa vse do takrat, ko je zaključil z ustvarjanjem knjige. Osebne fotografije, trenutki in zasebne zgodbe, ki so navdušile že bralke in bralce po celem svetu.

To pa je le ena v vrsti knjig, ki so jih ustvarili blogerji in vlogerji. Tudi na najstnici smo ti že predstavili smo ti že knjigo Zoe Sugg, Življenje s ščepcem bleščic ...
Katera je tvoja najljubša?

prejšnji članek
Resnica končno razkrita!
Obsedena!
Resnica končno razkrita!
naslednji članek
To je resnica o laku in šminki
Lepotičenje
To je resnica o laku in šminki
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija