sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Počneš skrajna dejanja, da bi pritegnila pozornost?

9. 1. 2016; 05.30
Avtor: Ana K.
o-CRAZY-WOMAN-facebook
Preveri, kako to počne Taša.

Si že prebrala roman slovenske pisateljice Irene Velikonja z naslovom Taša? Če ne, moraš to storiti čimprej. Irena Velikonja je vrhunska slovenska pisateljica za mladino, ki je požela že številne nagrade za svoje delo, zato ti zagotavljamo, da boš ob branju uživala in na koncu ne boš ostala razočarana.

Irena Velikonja je za svoj prvi roman Poletje na okenski polici dobila najvišje slovensko priznanje za otroško in mladinsko literaturo Večernica. Temu romanu pa sledijo še štirje in za vse lahko trdimo, da so vrhunski. Roman Taša pa je zagotovo avtoričino najbolj eksplozivno delo do sedaj. Taša je dekle, ki ji lahko rečeš tudi ledena kraljica. Če se sprašuješ od kod tako ime, boš dobila odgovor tekom branja. Skozi roman se namreč počasi lušči resnica o ledeni kraljici Taši, ki v otroštvu ni bila deležna ljubezni in zna zdaj le z zlobo in zmedenim občutkom erotične premoči sekati pred seboj, kar pa je lahko na koncu skrajno nevarno za vse.

Te zanima, kako se zgodba zaključi? Odgovor na to vprašanje ugotovi sama. Še preden pa se lotiš branja, bi te želeli opozoriti na to, da se izogibaj skrajnosti, pozornost lahko pridobiš tudi na drugačen način.

prejšnji članek
V kakšni godlji sta se znašli sestri Jenner?
Lepotičenje
V kakšni godlji sta se znašli sestri Jenner?
naslednji članek
Sestra je potrdila govorice
Obsedena!
Sestra je potrdila govorice
Preberite tudi